Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 24/01/2016

Χειροπέδες σε μετανάστες οι οποίοι παρενόχλησαν σεξουαλικά γυναίκες σε θερμά λουτρά στην Σαξωνία της Γερμανίας, πέρασαν το τελευταίο διάστημα οι γερμανικές αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail».


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες συνελήφθησαν καθώς επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες και κορίτσια μέσα σε μια πισίνα και άρχισαν να αυνανίζονται δίπλα τους, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση μέσα στα ιστορικά λουτρά.

Το περιστατικό αυτό οδήγησε τις αρχές των λουτρών «Johannisbad» στο να απαγορευόσουν την είσοδο στα λουτρά σε όλους τους μετανάστες, καθώς φοβούνται ότι ανάλογες επιθέσεις μπορούν να επαναληφθούν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ένας άντρας ο οποίος είχε υποβάλλει αίτηση για άσυλο στη Γερμανία αυνανίστηκε στο υδρομασάζ και η πράξη του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των λουτρών.

Όλα αυτά ενώ οι γερμανικές αρχές φοβούνται ότι θα υπάρξουν «ξενοφοβικά αντίποινα» στη Γερμανία, έπειτα και από τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, καθώς σχεδόν όλοι οι ύποπτοι για τα περιστατικά βίας είναι ξένης καταγωγής.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis