Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:33 | 16/08/2021

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο 14-15 Αυγούστου 2021, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά οχτώ αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  •  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, έξι αλλοδαποί (τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες) ηλικίας από 31 έως 43 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας, διαβατηρίων και πιστοποιητικών παραμονής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Πολωνία.
  •  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
  •  Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis