Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 11/08/2021

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράβαση του νόμου για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές το μεσημέρι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα σε περιοχή του Αγρινίου, όπου απειλώντας την ιδιοκτήτρια με όπλο (απομίμηση πραγματικού) αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στην οικία και σε αυτοκίνητο του δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πλαστικό πιστόλι (απομίμηση), ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο γκλοπ, ένα βαμβάκι ποτισμένο με ηρωίνη και είδη ένδυσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis