Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 23/03/2022

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 20-3-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 34χρονος αλλοδαπός και 30χρονος αστυνομικός, κατηγορούμενοι για εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Επιπρόσθετα ο αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση του Νόμου περί οπλοφορίας και χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι, βραδινές ώρες της 18-3-2022, σε συνάντηση που έκλεισαν με ημεδαπή στην περιοχή του Κολωνού, με την οποία φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές ο αλλοδαπός, την απείλησαν με όπλο και απαίτησαν να καταβάλει χρηματικό ποσό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι


Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο, αφού πρώτα της απέσπασαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε μεταβεί στη συνάντηση, ως «εγγύηση» μέχρι την παράδοση του συνόλου του χρηματικού ποσού.

Το εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκε από τους αστυνομικούς, βραδινές ώρες της 19-3-2022 σταθμευμένο στην περιοχή του Κολωνού.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων και απογευματινές ώρες της 20-3-2022 εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι.

Επιπρόσθετα ο αλλοδαπός έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για εγκληματική οργάνωση και ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis