Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:33 | 17/04/2019

Στην τοποθέτηση του ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος & λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων της ΒτΕ, κ. Νίκος Μανιός, στη συζήτηση στην Επιτροπή, με θέμα τις συνθήκες κράτησης στα Αστυνομικά Τμήματα, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/04/2019, είπε ότι τα πιο πολλά αστυνομικά τμήματα είναι φτιαγμένα την δεκαετία του ’60 και του ‘70 για να εξυπηρετούν τις ανάγκες εκείνης της εποχής και ότι τα προβλήματα της έλλειψης χώρου, του χρόνου κράτησης και του μεγάλου αριθμού κρατουμένων δεν δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προϋπήρχαν.

Τόνισε ότι τα αστυνομικά κρατητήρια δεν φτάνουν και ότι όχι μόνο δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να κρατά τους υπό επιστροφή αλλοδαπούς μετανάστες αλλά δεν έχει και την δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Θα πρέπει να αναζητήσουμε, είπε, τις πολιτικές και νομικές λύσεις και να πιέσουμε αυτή την Κυβέρνηση και όποια Κυβέρνηση αν θέλουμε πραγματικά αυτά τα ζητήματα να μην διαιωνίζονται.

Πηγή: koinignomi.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κακοποιοί εμβολίσουν δύο οχήματα της αστυνομίας - Σκληρή καταδίωξη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis