Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 11/12/2014
Το guns-gr παρουσιάζει ένα άρθρο αφιέρωμα στα σύγχρονα πιστόλια τσέπης. Να σημειώσω, πως είναι ένα άρθρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του guns-gr και αυτό θα είναι το πρώτο μέρος στο οποίο θα παρουσιαστούν τα εξής πιστόλια τσέπης, τα οποία είναι και τα πιο καινούργια στην παραγωγή: Boberg XR9 πιστόλι, Springfield XDS πιστόλι και Beretta Nano πιστόλι.
 
Boberg XR9 Πιστόλι
 
 
 
Η Boberg XR9 σειρά πιστολιών είναι η μόνη σειρά όπλων στον πλανήτη που δίνουν τη δύναμη ενός  πλήρους μεγέθους 9mm/9mm + P πιστολιού  στο μέγεθος ενός πιστολιού τσέπης. Ο επαναστατικός,  κατοχυρωμένος  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός του XR9 βάζει μιά πλήρους μεγέθους  κάννη σε ένα  εύκολης απόκρυψης όπλο, δημιουργώντας   25% περισσότερη ενέργεια στο στόμιο της κάννης  από κάθε άλλο του ιδίου μεγέθους και διαμετρήματος πιστόλι τσέπης  σε όλο τον  κόσμο! Συγκρίνετε τα  Boberg XR9 πιστόλια με οποιοδήποτε άλλο όπλο με παρόμοιες διαστάσεις και τα ίδια πυρομαχικά, και μπορείτε να δείτε γιατί το XR9 είναι μια επανάσταση στα πιστόλια τσέπης. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργοστασιακά  πυρομαχικά (συμπεριλαμβανομένων + P) μπορείτε να έχετε πλέον την απόδοση ενός πιστολιού  πλήρους μεγέθους  σε ένα πιστόλι μεγέθους τσέπης!

 

Springfield XDS Πιστόλι
 
 
 
 
Η εταιρεία Springfield  Armory ανακοίνωσε τη νεώτερη προσθήκη της στη γραμμή XD – το μονής στήλης Springfield XDS. Το μοντέλο   είναι διαμετρήματος  .45 ΑCP, και ήταν πολύ εύκολο να πυροβολήσει με πολύ καλή αίσθηση στον έλεγχο. Σε μια πρώτη  ματιά, το XDS, φαίνεται να είναι ένα μίνι πιστόλι XD. Μία σημαντική διαφορά είναι όμως ο γεμιστήρας μονής στήλης που επιτρέπει στο πιστόλι να ταιριάζει πραγματικά σε στενούς χώρους.
Beretta Nano Πιστόλι
 
 
 
 
Με το ολοκαίνουργιο Beretta Nano, η Ιταλική εταιρεία  γνωστή  για τη γραμμή των κυνηγετικών όπλων παγκόσμιας κλάσης του έχει εισάγει  επίσημα ένα νέο πιστόλι οπλοφορίας. Το Nano θα βγει στην αγορά  στις αρχές Οκτωβρίου, παρέχοντας μία ακόμη επιλογή ενός compact  πιστολιού  μεταφοράς. Στην πραγματικότητα, είναι το  πρώτο striker-fired πιστόλι της Beretta, και ήταν αρκετά  ωραία η κίνηση  για να δώσουν στο GunsandAmmo.com ένα από τα πρώτα πιστόλια για εξέταση  για να δημιουργηθεί  σίγουρα μεγάλος  θόρυβος στην αγορά.
 

Ολόκληρο το άρθρο στο guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis