Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:40 | 31/12/2014

 

Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, στον Καλό Αγρό Δράμας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δώδεκα (12) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφετέρια), όπου εντόπισαν τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.

Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 295 μάρκες, 5 τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 492,50 ευρώ

Σημειώνεται ότι η 54χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 30χρονος Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος του οποίου κινείται η διαδικασία της πειθαρχικής δικαιοδοσίας. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis