Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 22/05/2016

Σύσκεψη υπό τον Γιάννη Δραγασάκη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων με τα Ειδικά Μισθολόγια.

Υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη συσκέπτονται αυτή την ώρα οι υπουργοί, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος,Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος,Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας,Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος,καθώς επίσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη,Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης,Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

 Το θέμα είναι αν υπάρχουν ισοδύναμα 118 εκατομμυρίων ευρώ όπως ζητά ο πρωθυπουργός,ώστε να μην περάσει η τροπολογία που προβλέπει “πάγωμα” μισθολογικών προαγωγών από 1η Ιανουαρίου 2017.

Από χθες το βράδυ που έγινε σύσκεψη υπό τον Τσίπρα και με τη συμμετοχή όλων των υπουργών που εμπλέκονται με Ειδικά Μισθολόγια,έχει σημάνει συναγερμός για την ανεύρεση ισοδύναμων μέτρων! Για μια ακόμη φορά…

Από το ΥΠΕΘΑ μεταδιδεται κλίμα ψυχραιμίας,ότι σ΄ ότι αφορά στο “μερίδιό” του μπορούν να βρεθούν τα περίφημα ισοδύναμα μέτρα. Ωστόσο αν τα υπόλοιπα υπουργεία δεν πιάσουν τους δικούς τους στόχους για να φθάσουν το στόχο των 118 εκατομμυρίων η τροπολογία θα πάει για ψήφιση.

Το επόμενο ερώτημα είναι τι θα κάνουν ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ,που από χθες έχουν πει ότι δεν ψηφίζουν τη τροπολογία.

Militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis