Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:17 | 27/04/2022

Στις περιπτώσεις των συμμοριών της νύχτας με τους πανίσχυρους «νονούς» , οι οποίοι γίνονται στόχοι πληρωμένων δολοφόνων αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο συνδικαλιστής στης ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, με αφορμή τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Δερβενοχώρια, επισημαίνοντας πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα τεράστιο κύκλωμα, μια «κανονική μαφία, σαν την ιταλική», όπως είπε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη “greek mafia” μιλώντας και για τα συμβόλαια θανάτου ως «μια ακραία λύση επαγγελματικού τύπου για να μπορεί κάποιος να καθαρίσει εναν άλλον», φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση Σκαφτούρου με τη δολοφονία του οποίου, όπως είπε, «θα μπορούσαμε να έχουμε εκατόμβη νεκρών».

«Δέκα πέντε σφαίρες βρήκαν τον Σκαφτούρο. Και η κόρη του εξ όσων γνωρίζω μπήκε μπροστά στις βολές για να τον προστατεύσει και τραυματίστηκε» είπε ακόμα.

«Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δις ισόβια και 26 χρόνια, κάτι που αν μη τι άλλο μαρτυρά μια πλούσια δράση. Και ήταν έξω. Υπάρχουν αυτά τα δικονομικά τερτίπια που χρησιμοποιούν οι καλοπληρωμένοι δικηγόροι αυτών των ανθρώπων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

Πηγή:   ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis