Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 19/12/2015

Σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί για τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών μια σπείρα νεαρών που έσπαζαν τα τζάμια και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από το εσωτερικό. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 47 διαρρήξεις που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2014 και συνοδεύονταν από σημαντικές ζημιές!

Τα στοιχεία ταυτότητας των πέντε δραστών ηλικίας από 17 ως 23 χρόνων αποκαλύφθηκαν μετά από πολύμηνες συστηματικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Ωστόσο, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι ελλείψει αυτοφώρου.

Οι νεαροί διαρρήκτες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έσπαζαν με ένα κατσαβίδι τα τζάμια των παραθύρων και από τα 47 αυτοκίνητα που είχαν διαρρήξει, είχαν αρπάξει συνολικά 2.500 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ! Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis