Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:40 | 15/01/2015

 

Τέσσερις αστυνομικούς της ΟΕΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση του 2011 για τη σύλληψη του Β. Σελιανάκη στο Ρέθυμνο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση μιας ανήλικης αλλά και την αυτοκτονία - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- του δραπέτη Σελιανάκη, βράβευσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Μ. Καραμαλάκης.

Το δελτίο τύπου για την βράβευση αναφέρει:

Σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (15.01.2015) το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, βραβεύτηκαν τρεις Αστυνομικοί και ένας Ειδικός Φρουρός, οι οποίοι τιμήθηκαν για ιδιαίτερα διακεκριμένη και εξαίρετη πράξη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος και επέδωσε στους βραβευθέντες Τιμητικά Διπλώματα και το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας.


Επιπλέον, πέραν της βραβεύσεως πραγματοποιήθηκε και ορκωμοσία ενός εκ των αστυνομικών, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ επ΄ ανδραγαθία, για τον ίδιο λόγο.

Οι βραβευθέντες συμμετείχαν, κατά το παρελθόν, σε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη ένοπλου επικίνδυνου κακοποιού.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια προς τους αστυνομικούς για την εξαιρετική πράξη τους.

http://www.prismanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis