Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:04 | 02/07/2021

Η Ελληνική Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα σημείωσε αρκετές σημαντικές επιτυχίες.

Η ικανοποίηση είναι εμφανής, δεδομένου ότι οι εν λόγω επιτυχίες αφορούν πολύκροτες υποθέσεις:

 
Η υπόθεση του Χρήστου Παππά
 
Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε, συνέλαβε και θα οδηγήσει στη φυλακή τον Χρήστο Παππά για να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβάλει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε μία πολύμηνη εκκρεμότητα για την ΕΛ.ΑΣ. και την ηγεσία της.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε υπηρεσιακό όπλο που είχε αφαιρεθεί σε απόδραση κρατουμένων

Στην Πινακοθήκη ο Πικάσο - Στη Δικαιοσύνη ο κλέφτης

 Αν και πολλοί είχαν «ξεγράψει» τα ανεκτίμητης αξίας κλοπιμαία   η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε μεθοδικά και εκμεταλλευόμενη όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και  κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη και να επιστρέψει στην Εθνική Πινακοθήκη τους πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν.

 
Στην παρουσίαση για την εξιχνίαση της υπόθεσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε «ο Πικάσο είχε χαρίσει τον πίνακα στον ελληνικό λαό για την αντίστασή του στη γερμανική κατοχή. Έλληνας τους έκλεψε, Έλληνες τους έφεραν πίσω. Εύχομαι όλα τα έργα τέχνης της πατρίδας μας να βρουν τη φυσική τους θέση, να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν».
 
«Εσπασαν» τον Μπάμπη και εξιχνίασαν μια ανατριχιαστική υπόθεση
 
Στις 22 Ιουνίου η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψη του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετά την ομολογία ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τελικά η αστυνομία έπειτα από ενδελεχή έρευνα  δεν άφησε κανένα περιθώριο στον γυναικοκτόνο, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης.
 
Από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε δώσει εντολή στους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. να χρησιμοποιούσουν όλα τα διαθέσιμα μέσα που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν.
 
Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. με μεθοδικότητα ξετύλιξε ένα περίπλοκο κουβάρι για σημείωσε μία ακόμα σημαντική εξιχνίαση
 
Συλλήψεις για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο
 
Τέταρτη και εξίσου σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση της δολοφονίας επιχειρηματία στη Ζάκυνθο και αυτής που έγινε έναν χρόνο νωρίτερα, με θύμα τη σύζυγό του. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε  συλλήψειςκαι κατάφερε να «κλείσει» ακόμα μία δύσκολη υπόθεση.


 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis