Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 17/03/2022
Ο υποστράτηγος Oleg Mityaev είναι ο τέταρτος Ρώσος στρατηγός που φέρεται να σκοτώθηκε στις μάχες στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Κίεβο.
 
Ο 47χρονος ήταν διοικητής της 150ης μεραρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων του ρωσικού στρατού. Φέρεται να σκοτώθηκε στην έφοδο στη Μαριούπολη, το νότιο λιμάνι που βομβαρδίζεται με ρωσικά πυρά εδώ και εβδομάδες.
 
Ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Anton Gerashchenko, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πτώματος του στρατηγού. Από την πλευρά της η Ρωσία έχει επιβεβαιώσει μόνο τον θάνατο ενός στρατηγού μέχρι στιγμής και δεν έχει σχολιάσει τον θάνατο του υποστράτηγου Mityaev.
 

 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μαχών στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στις μάχες στο αεροδρόμιο Γκοστομέλ ο υψηλόβαθμος Ρώσος στρατιωτικός Αντρέι Σουχοβέτσκι. Μάλιστα, ο Independent ανέφερε πως η απώλεια αυτή ήταν πλήγμα για τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
Στη συνέχεια, αξιωματούχοι δυτικών μυστικών υπηρεσιών υποστήριξαν ότι ένας μέραρχος κι ένας συνταγματάρχης έχασαν τις ζωές τους καθώς μια φάλαγγα ρωσικών αρμάτων μάχης κι άλλων στρατιωτικών οχημάτων κόλλησε στην προέλασή της προς το Κίεβο.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis