Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:08 | 25/01/2015

 

Ήταν τόσα -εκατοντάδες για την ακρίβεια- τα αιτήματα από ξένα μέσα ενημέρωσης για διαπίστευση από την Κουμουνδούρου, ώστε το γραφείο Τύπου τους άφησε τελικώς χωρίς... διαπίστευση.

Επειδή όμως αφενός έπρεπε να υπάρχει κάποιος έλεγχος για το ποιος μπαίνει στα «στρατηγεία» του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου θα γινόταν το αδιαχώρητο στο μάλλον μικρό κτίριο της Κουμουνδούρου, για το λόγο αυτό προτιμήθηκε οι ξένοι συνάδελφοι να μείνουν εκτός, στις τέντες που στήθηκαν ειδικώς για τη στέγαση των συναδέλφων από το εξωτερικό, των τεχνικών και των συνεργείων (πιο ...τυχεροί οι έλληνες συνάδελφοι, που με τα καρτελάκια τους είναι στον 3ο όροφο της Κουμουνδούρου). Επίσης, κάμερες έχουν πάρει θέση πάνω σε εξέδρα που έχει στηθεί ειδικώς για το σκοπό αυτό ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του κτιρίου.

Δημοσιογράφοι από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, την Άπω Ανατολή ως και από την Αλγερία βρίσκονται ήδη στην πλατεία Κουμουνδούρου -και τελικώς το αδιαχώρητο που επικράτησε το πρωί στην Κυψέλη κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του Αλ. Τσίπρα ήταν μια μικρή πρόγευση της κατάστασης που επικρατεί  στο σημείο.

 

 

 

 


 

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis