Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 30/09/2017

Το φθινόπωρο μας καλωσορίζει με τρόμο, περιπέτεια και δραματικές στιγμές.

«Το Αυτό» (It)
Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, καθώς θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.
Σκηνοθεσία: Andrés Muschietti, Σενάριο: Gary Dauberman, Chase Palmer και Cary Joji Fukunaga, Ερμηνεύουν: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jaeden Lieberher και Sophia Lillis.

«Τι Συνέβη Στη Δευτέρα» (What Happened to Monday / Seven Sisters)
Το 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί. Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, - Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή - κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι.
Σκηνοθεσία: Tommy Wirkola, Σενάριο: Max Botkin και Kerry Williamson, Ερμηνεύουν: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe και Marwan Kenzari.

«American Assassin: Η Εκδίκηση» (American Assassin)
Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.
Σκηνοθεσία: Michael Cuesta, Σενάριο: Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick και Marshall Herskovitz, Ερμηνεύουν: Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Michael Keaton και Sanaa Lathan.

«120 χτύποι το λεπτό» (120 battements par minute)
Αρχές της δεκαετίας του ’90. Ενώ το AIDS έχει ήδη κοστίσει αμέτρητες ζωές τα τελευταία δέκα χρόνια, οι ακτιβιστές της Act Up στο Παρίσι, πολλαπλασιάζουν τις δράσεις τους με σκοπό να ανατρέψουν τη γενική αδιαφορία. Ο νεοφερμένος στην ομάδα, Νατάν θα συγκλονιστεί από τη δυναμικότητα του Σον, ενός από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, που καταναλώνει τις τελευταίες του δυνάμεις του στη μάχη ενάντια στο κράτος και τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Robin Campillo, Ερμηνεύουν: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel και Antoine Reinartz.

«Η γυναίκα με την Μερσεντές» (Moka)
Κλονισμένη από τον πρόσφατο θάνατο του γιού της, η Ντιάν αναρρώνει σε ένα θεραπευτήριο στην λίμνη Λεμάν στην Ελβετία. Αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο του Λουκ, αποδρά και προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος την πληροφορεί για τον τύπο του αυτοκινήτου που προκάλεσε τον θάνατό του. Προχωρώντας την έρευνα μόνη της, χωρίς την υποστήριξη της αστυνομίας και του άνδρα της, η Ντιάν έρχεται αντιμέτωπη με την ξανθιά, ελκυστική και μυστηριώδη Mαρλέν, την ιδιοκτήτρια της σπορ Μερσεντές που έχει προκαλέσει το ατύχημα.
Σκηνοθεσία: Frédéric Mermoud, Σενάριο: Antonin Martin-Hilbert και Frédéric Mermoud, Ερμηνεύουν: Emmanuelle Devos, Nathalie Baye, David Clavel και Diane Rouxel.

«Παράδεισος» (Paradise / Ray)
Ακολουθεί τρία άτομα των οποίων τα μονοπάτια διασχίζουν μια τρομερή περίοδο πολέμου: την Όλγα, μια Ρωσίδα αριστοκράτισα μετανάστρια και μέλος της Γαλλικής Αντίστασης, τον Ζιλ, έναν Γάλλο συνεργάτης και τον Χέλμουτ, έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό των SS.
Σκηνοθεσία: Andrey Konchalovskiy, Σενάριο: Andrey Konchalovskiy και Elena Kiseleva, Ερμηνεύουν: Yuliya Vysotskaya, Viktor Sukhorukov, Peter Kurth και Philippe Duquesne.

«Πόρτο» (Porto)
Σε μια μαγική πόλη, που δεν έχει κινηματογραφηθεί όσο της αξίζει, εκτυλίσσεται η κατεξοχήν κινηματογραφική ιστορία - αυτή του boy meets girl. Ο Τζέικ και η Ματί είναι δύο αουτσάιντερ στην πόλη του Πόρτο που υπήρξαν κάποτε για λίγο μαζί. Μυστήριο καλύπτει τις στιγμές που μοιράστηκαν, και ψάχνοντας μέσα από άλλοτε χαρούμενες κι άλλοτε οδυνηρές αναμνήσεις, ξαναζούν την αιφνιδιαστική τους συνάντηση που σταμάτησε το χρόνο για μία νύχτα.
Σκηνοθεσία: Gabe Klinger, Σενάριο: Larry Gross και Gabe Klinger, Ερμηνεύουν: Anton Yelchin, Lucie Lucas, Paulo Calatré και Françoise Lebrun.

«Black Sabbath: The End of The End»
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια μαζί οι Black Sabbath γύρισαν στο Μπίρμινχαμ, το μέρος όπου αρχικά ξεκίνησαν, για το τελευταίο show της καριέρας τους. Μία ιστορική συναυλία, σε μία sold out αρένα, γεμάτη με ιστορικά κομμάτια από το σύνολο της καριέρας τους. Επιπροσθέτως οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler εξηγούν, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, την εμπειρία αυτής της συναυλίας αλλά και το τι σημαίνει να είσαι μέλος σε μία από τις καλύτερες μπάντες όλων των εποχών.
Σκηνοθεσία: Dick Carruthers.

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis