Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 01/11/2016

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Φωτεινός Παγιαύλας, μέσω  ανάρτησης του στο fb, σημειώνει τα εξης:

“Το 1995 δημιουργήθηκε από αστυνομικούς, που είχαν μεράκι και ήθελαν να προσφέρουν στον συνάδελφο ένα αυτοδιαχειριζόμενο ταμείο με το όνομα ΛΑΜΔΕΑ (Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών).

 Το 2009 ο ΛΑΜΔΕΑ μετεξελίχθηκε και έγινε ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης, το ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών).

Στη τρίτη φάση του, το ταμείο εναρμονιζόμενο με τις νέες αλλαγές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας προχωρά με γερές βάσεις με νέο όνομα, ΤΕΑΑΠΛ (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών).

28 και 29 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η 5η Γενική Συνέλευση στην Αθήνα. Είναι χρέος προς τους ίδιους τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και προς τους οικείους τους να εγγραφούν μέλη στο Ταμείο.

Να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια δεν περικόπηκε ούτε ένα ευρώ από τα αποθεματικά του Ταμείου και στην οικονομική πιάτσα έχει ένα από τα καλύτερα ονόματα.

Καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, την οποία θεωρώ δεδομένη.”

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis