Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 20/12/2015

Αν αγαπάτε τις φωτογραφίες, την αισθητική, τα χρώματα και τα #hashtags, τότε σίγουρα έχετε Instagram.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το Instagram έχει αποκτήσει δισεκατομμύρια fans, καθώς είναι από τα αγαπημένα μέσα των διάσημων και όχι μόνο.

Το Instagram, επίσης, είναι ο λόγος που έχουν πλουτίσει πολλοί bloggers, designers, μοντέλα ακόμη και απλοί άνθρωποι με πρωτότυπες ιδέες.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που λατρεύετε την μόδα, τη φύση, τα κατοικίδια,τη φύση και τη γυμναστική, τότε οι παρακάτω λογαριασμοί είναι ακόμη ένας λόγος να γίνετε Instagram-addicted.

Όσοι αγαπάτε τα κατοικίδια και κυρίως τα κουτάβια, τότε θα λατρέψετε το Dogsofinstagram.

Ακόμη και αν δεν πεινάτε καθόλου, σου εγγυόμαστε πως μπαίνοντας σε αυτόν τον λογαριασμό θα σας τρέξουν τα σάλια με τις εκπληκτικές γεμάτο φαγητά φωτογραφίες.

Είναι από τις πιο πετυχημένες fashion bloggers του κόσμου. Βγάζει εκατομμύρια δολάρια από το instagram και φοράει ΜΟΝΟ τις τελευταίες λέξεις της μόδας. Το στιλ της είναι μοναδικά ωραίο.

Ο συγκεκριμένος κύριος έχει πολλούς τόνους αισθητικής στο DNA του. Φωτογραφίες από κτίρια, εξωτερικούς χώρους και αντικείμενα κάνουν το λογαριασμό του να μοιάζει με έργο τέχνης.

Οι εικόνες του μας ταξιδεύουν τόσο μακριά που απορούμε αν είναι προϊόν μυθοπλασίας ή όχι.

Συμβουλές για τη διατροφή σας, τη γυμναστική σας και βιντεάκια με ασκήσεις. Οι Μελίσσα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, μας πείθει να μπούμε στο κόσμο της υγιειηνής διατροφής και άσκησης.


http://www.iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis