Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:03 | 07/11/2014

Τα «Minions» έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των φαν του «Εγώ, ο Απαισιότατος», αλλά και των απανταχού χρηστών των social media, καθώς τα κίτρινα πλασματάκια έχουν αυτονομηθεί από τις ταινίες όπου μας συστήθηκαν και «κολλάνε» παντού, γεμίζοντας το διαδίκτυο απολαυστικά σχόλια και αστείες ατάκες.

Δε μας κάνει εντύπωση που δρομολογήθηκε λοιπόν μια ταινία με κύριους πρωταγωνιστές τα απολαυστικά «Minions» και περίπου οκτώ μήνες πριν από την κυκλοφορία της το προσεχές καλοκαίρι, ένα τρέιλερ μας προδιαθέτει για το τι ξεκαρδιστικό και εξωφρενικό θα ακολουθήσει.

Σε μια διαδρομή των κίτρινων υπερφλύαρων ζιζανίων προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου αφεντικού, μετά από τον … Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ ή τον ίδιο τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex, τα Minions ταξιδεύουν στην Ιστορία υπηρετώντας διάσημους «κακούς» και φυσικά κάνοντας αλλεπάλληλες γκάφες.

Ο Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα υπογράφουν την ταινία με τις φωνές των Σάντρα Μπούλοκ, Τζον Χαν, Άλισον Τζάνεϊ και Στιβ Κούγκαν. Αν αγαπάτε Minions απολαύστε τα πρώτα πλάνα.

 

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis