Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 17/02/2016
Νέες βολές αστυνομικών στον Μπαλούρδο της Ελληνοφρένειας. 
 
Δύο χρόνια μετά τις απειλές της Ένωσης Αχαΐας για μηνύσεις σε βάρος ενός από τους βασικούς συντελεστές της εκπομπής για διαπόμπευση των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ, νέο γύρο συζήτησης άνοιξαν τελευταίες αναφορές για τον πρωταγωνιστή της σατυρικής εκπομπής κι αυτή τη φορά από τους άμεσα θιγόμενους. Τους αστυνομικούς των ΜΑΤ.
 
Στη σελίδα "Μάχιμοι Αστυνομικοί" στην οποία γράφουν και σχολιάζουν ως επί το πλείστον αστυνομικοί των ΜΑΤ, γράφτηκαν και σχολιάστηκαν τα ακόλουθα εξής:
 
 
 
αστυνομικός: Το γεγονός ότι μας παρουσιάζει σαν ηλίθιους η ελληνοφρένεια αγγίζει κανέναν? Σε λίγο θα πιστέψω ότι είμαστε σαν τον μπαλούρδο
 
αστυνομικός: Ε, λογικό δεν είναι; Αφού οι μπαχαλάκηδες είναι διάνοιες, εμείς που τους αντιτασσόμαστε τι πρέπει να είμαστε;!..
 
αστυνομικός: πολυ σωστος!!! Αγραμματους ηλιθιους κ το χειροτερο υποτακτικους! Παρολα αυτα καποιοι συναδελφοι το θεωρουν κ διασκεδαστικο..Δεν αναρωτιουνται γιατι οι καρικατουρες του ειναι ενας τσολιας κ ενας ματατζης?(καποια στιγμη ειχαν εμφανισει κ ενα δελτα) Γιατι οχι κ εναν χουλιγκανο η μπαχαλακι?
 
αστυνομικός: Αφού διαπράττουν αδικημα με το να ντύνουν το βλακα με την στολή και το εθνόσημο κανονικά και δεν αντιδράει ή υπηρεσία και η ελ.ας ήμαστε άξιοι της τύχης μας.έπρεπε να είναι σε άλλη χώρα να τους έχουν κατεβάσει απ την πρώτη μέρα.
 
αστυνομικός: Πανο εχεις απολυτο δικιο,η σατιρα λεει δεν εχει οριο ειχαν απαντησει σε ενα παλιο σχολιασμο σε site για αυτο που λες συγκεκριμενα.....για αυτο βριζεις κ αλλαζεις καναλι οπως κανω, αν τυχει να τους δω.Δεν προκειται να αλλαξουν,οι περισσοτεροι το πιστευουν κιολας οτι ετσι ημαστε(οι πολιτες εννοω)
 
Πηγή: bloko.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis