Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 23/07/2015

Στην Α.Δ. Αιτωλίας η τράπουλα ανακατεύτηκε πολύ και έγιναν πολλές αλλαγές. Ο μέχρι πρότινος διοικητής της Ασφάλειας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νίκος Νικολάου ο οποίος είχε αποσπαστεί στο Επιτελείο, μετατέθηκε κανονικά σε αυτή τη θέση.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και διοικητής του Α.Τ. Ναυπάκτου Κώστας Κακούσης μετακινείται στο Επιτελείο της Α.Δ. Αιτωλίας και τη διοίκηση του Α.Τ. Ναυπάκτου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κυρίτσης.

Η διοικητής της Τροχαίας Μεσολογγίου Ευανθία Τζώτζου επίσης μετακινείται στο Επιτελείο.

Ο υποδιοικητής της Ασφάλειας ο οποίος εκτελούσε χρέη διοικητή Κώστας Γκερέκος μετακινήθηκε στο Α.Τ. Μεσολογγίου.

Η υποδιοικητής της Τροχαίας Ελένη Βούρβαχη μετακινείται στο Α.Τ. Μεσολογγίου.

Στη διοίκηση της Τροχαίας Μεσολογγίου τοποθετείται ο μέχρι πρότινος διοικητής του Α.Τ. Αστακού Δημήτρης Γρηγορόπουλος, ενώ στο εν λόγω Α.Τ. μετακινούνται δυο νέοι αξιωματικοί.

Ο Βασίλης Πολυγένης από την Ασφάλεια Μεσολογγίου αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο Α.Τ. Αιτωλικού ενώ ο μέχρι πρότινος διοικητής Ανδρέας Καλατζής μετακινείται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Την διοίκηση της Ασφάλειας αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα υποδιοικητής του Α.Τ. Δ. Τσακαλώζος. Όλες αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μια σχετική αναστάτωση δεδομένου ότι υπήρχε μια σχετική ομαλότητα στην Α.Δ. Αιτωλίας και οι αξιωματικοί και αστυνομικοί υπάλληλοι εργάζονταν προς την κατεύθυνση της ασφάλειας του πολίτη, όμως το αρχηγείο αποφάσισε διαφορετικά.

http://aixmi-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis