Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
07:30 | 15/11/2014

 

Δύο μηνύματα έγραψε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος στο twitter για την εκλογή του στην θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Με το ένα ευχαριστούσε θερμά όσους τον συνεχάρησαν και με το δεύτερο με αρκετή δόση μικροψυχίας και ειρωνίας εκφράζει την κατανόησή του σ΄ όσους λίγους όπως λέει πικράθηκαν με την εκλογή του.

Σ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του ο Α/ΓΕΕΘΑ επιζητούσε μόνο την θετική ενασχόληση μαζί του. Είχε πιστούς δημοσιογράφους που πίστεψαν (;) στις δυνατότητές του. Όσοι δεν εντάχθηκαν στην ομάδα δέχτηκαν μεγάλο πόλεμο που πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια. Οι φανατικοί υποστηρικτές του δικαιολογούσαν τα λάθη του με την παρορμητικότητά του. Αλλά δεν μπορούσαν οι ίδιοι να δικαιολογήσουν γιατί στηρίζουν έναν παρορμητικό αρχηγό. Μεγάλο μειονέκτημα…

Δεν γνωρίζουμε πόσοι …πικράθηκαν που εκλέχθηκε ο κ.Κωσταράκος. Αν εισπράττουμε σωστά το κλίμα είναι πράγματι πανηγυρικό. Αλλά δεν είμαστε βέβαιοι αν πανηγυρίζουν επειδή εκλέχθηκε ή επειδή έστω κι έτσι θα αποχωρήσει από την ηγεσία των ΕΔ. Εκείνος ξέρει καλύτερα.

Δεν αιφνιδιάστηκε ουδείς από την εκλογή του .Ήταν αναμενόμενη.

Του ασκήσαμε κριτική σκληρή αλλά ποτέ δεν τον χτυπήσαμε κάτω από την μέση. Γνωρίζει πολύ καλά ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο παραμένει στο τιμόνι των ΕΔ. Η άποψή μας για την περίοδο που είχε την ευθύνη διοίκησης των ΕΔ δεν θ΄ άλλαζε ακόμη κι αν εκλεγόταν…πλανητάρχης.

Και πάλι συγχαρητήρια και καλή τύχη. Και στον ίδιο και στην ΕΕ.

Τα μηνύματα


 

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis