Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
21:20 | 17/11/2014

21:14 (thestival.gr) Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν λίγο η οδός Τσιμισκή, καθώς οι διαδηλωτές βρίσκονται αυτή την ώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Ιασωνίδου κι επιστρέφουν προς τον χώρο του ΑΠΘ. Και τα δύο ρεύματα της οδού Εγνατία παραμένουν αυτή τη στιγμή κλειστά.

20:55 (parapolitika.gr) Στο ύψος του Αμερικανικού Προξενείου, στην οδό Τσιμισκή, βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία φοιτητών, μελών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αντιεξουσιαστών. Πέρα από την ένταση που προκλήθηκε πριν λίγο μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, κουκουλοφόροι προκάλεσαν επίσης φθορές σε τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών.


20:15 (thestival.gr) Ένταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Γρ. Παλαμά. Διαδηλωτές προσπάθησαν να σταματήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις από το να κινούνται παράλληλα με την πορεία και προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια προσαγωγή και στη σσυνέχεια έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να απελευθερώσουν τον προσαχθέντα.

19:45 (thestival.gr) Σταματημένη στην οδό Τσιμισκή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πορεία των φοιτητών, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΕΚΘ κι ΕΔΟΘ, για την 41η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Οι διαδηλωτές ζητούν από τους επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας, να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις και συνεχιστούν οι πορείες χωρίς την έντονη παρουσία της αστυνομίας. Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών διαπραγματεύεται αυτή την ώρα το αίτημα αυτό με τους υπευθύνους των μέτρων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis