Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
21:03 | 17/11/2014

20:35 (naftemporiki.gr) Ανοικτοί είναι πλέον οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, τον Ευαγγελισμό, το Μέγαρο Μουσικής και τους Αμπελόκηπους, που είχαν κλείσει, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Κλειστός παραμένει ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο.

20:33 (newsbomb.gr) Οδοφράγματα έχουν στήσει αντιεξουσιαστές στην οδό Στουρνάρη.

Οι αντιεξουσιαστές πετούν πέτρες και ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχουν βάλει φωτιές και σε κάδους.

Οι διμοιρίες κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης με σκοπό να διαλύσουν την ομάδα των αντιεξουσιαστών που προκαλεί τα επεισόδια.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο σημείο.

20:30 (enikos.gr) Επεισόδια στα Εξάρχεια

20:03 (spirospero.gr) Κυνηγητό ΜΑΤ-αντιεξουσιαστών γύρω από την ΓΑΔΑ Πύρινα οδοφράγματα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

19:49 (naftemporiki.gr)

Άνοιξε ο σταθμός του μετρό «Αμπελόκηποι», που είχε κλείσει με εντολή της Αστυνομίας, λόγω της πορείας για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Κλειστοί παραμένουν μέχρι νεωτέρας οι σταθμοί σε Σύνταγμα, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο.

 

19:33 (enikos.gr) Φωτιές σε κάδους έβαλαν άγνωστοι σε διάφορα σημεία στο ρεύμα καθόδου της Βασιλίσσης Σοφίας, λίγο πριν τον Πύργο Αθηνών.

19:22 (enikos.gr) Στο φανάρι της συμβολής των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Μονής Πετράκη οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε ρίψεις δακρυγόνων και κρότου λάμψης, σπάζοντας το μπλοκ των αντιεξουσιαστών.

 

19:11 (enikos.gr) Ρίψεις χημικών στον Πύργο Αθηνών

19:03 (newsbomb.gr) Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σημειώθηκε πετροπόλεμος μεταξύ των ανδρών της Αστυνομίας και των διαδηλωτών. Οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Η πορεία έχει σπάσει στα δύο με τους μισούς διαδηλωτές να βρίσκονται στο της Αμερικάνικης Πρεσβείας και τους άλλους μισούς να έχουν περιοριστεί στο Χίλτον.

18:53 (enikos.gr) Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πορεία του Πολυτεχνείου στο ύψος του Hilton. Άνδρες των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με διαδηλωτές και προχώρησαν σε ρίψη χημικών.

18:42 (enikos.gr) Στην αμερικανική πρεσβεία έφτασαν τα πρώτα μπλοκ της πορείας των φοιτητικών συλλόγων για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis