Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 19/12/2021

Συνελήφθησαν, χθες (18.12.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, έξι (6) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (18.12.2021) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα- καφενείο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ιδιοκτησίας της ημεδαπής, είχε επιτρέψει σε πέντε (5) άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ’ και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.380 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζάρια.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ημεδαπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis