Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:04 | 22/05/2017

Η trivago αναγνωρίζει τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής της Ελλάδας και βραβεύει τα 10 καλύτερα για το 2017. Αν αυτό που ζητάτε είναι οικονομική αλλά και ποιοτική διαμονή, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες αλλά σε καλή τοποθεσία για να απολαύσετε στο έπαρκο το μέρος που επισκέπτεστε, τοτε αυτή η λίστα ειναι το απόλυτο εργαλείο για εσάς! Ανακαλύψτε τα 10 κορυφαία value for money ξενοδοχεία σε πολύ δημοφιλή μέρη στην Ελλάδα.

Τα trivago awards 2017 χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύθηκαν δέκα ξενοδοχεία. Για να βρείτε την συνολική κατάταξη ανά κατηγορία κάντε κλικ εδώ.

1. Stelios Place, Σαντορίνη

Το ξενοδοχείο Stelios Place είναι ένα κατάλυμα που έχει αγαπηθεί πολύ από τους επισκέπτες του και συγκεντρώνει υψηλές βαθμολογίες στις κριτικές τους, κυρίως λόγω της σχέσης ποιότητας-τιμής, τοποθεσίας και ποιοτικών υπηρεσιών.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης σαντορινη

Θα το βρείτε στη Σαντορίνη, στη μαγευτική παραλία της Περίσσας, και θα σας κερδίσει η απλότητα και το όμορφο περιβάλλον του. Με εξαιρετικές τιμές -που κυμαίνονται από 35 έως 88 ευρώ (το δίκλινο)- και ποιοτικές υπηρεσίες το ξενοδοχείο Stelios Place δικαίως κερδίζει τη διάκριση ανάμεσα στα καταλύματα του πιο διάσημου ελληνικού νησιού.

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης σαντορινη

2. Ios Resort, Ίος

Το Ios Resort είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Χώρα της Ίου, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τα κλαμπ και τα εστιατόρια.  Τα δωμάτια του ξενοδοχείου resort Ίου είναι άνετα και παραδοσιακά διακοσμημένα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ιος

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, πιστολάκι για τα μαλλιά, ντους, τηλέφωνο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα δωμάτια, τρίκλινα δωμάτια και δωμάτια για τέσσερα άτομα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ιος

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

3. Pension Sofi, Νάξος

Η Pension Sofi Studios βρίσκεται στο νησί της Νάξου, σε απόσταση 300 μέτρα από τη Χώρα, 500 μέτρα από το λιμάνι, 200 μέτρα από την παραλία Γκρόττα και 1000 μέτρα από το αεροδρόμιο του νησιού.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ναξος

Τα δωμάτια της πανσιόν είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, μπάνιο με ντουζιέρα και μπανιέρα, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο internet με ασύρματη δικτύωση, ανεμιστήρα, ραδιόφωνο, χρηματοκιβώτιο και εξοπλισμό κουζίνας. Στις παροχές του προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου και μηχανής, αίθριο, υπηρεσίες καθαριστηρίου, μεταφορά από και προς το λιμάνι, non-smoking δωμάτια, χρηματοκιβώτιο και δυνατότητα επιπρόσθετου κρεβατιού στα δωμάτια. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν αίθουσα υποδοχής, ιδιωτικό χώρο παρκινγκ και κήπο.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ναξος

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

4. Manos Studios, Ηράκλειο

Το δύο αστέρων Manos Studios βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας, πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου. Σε απόσταση μόλις 250 μέτρων θα βρείτε τη μεγάλη παραλία της Αμμουδάρας που είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η περιοχή παρέχει μία μεγάλη ποικιλία από σημεία διασκέδασης και πολλές επιλογές για φαγητό και αγορές. Η πόλη του Ηρακλείου, με αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ηρακλειο

Σε απόσταση 100 μέτρων υπάρχει στάση λεωφορείου διευκολύνοντας έτσι τις μετακινήσεις. Στους χώρους του Manos Studios οι επισκέπτες θα βρουν εξωτερική πισίνα για στιγμές χαλάρωσης. Από το ξενοδοχείο προσφέρεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και παρέχονται τουριστικές πληροφορίες για αξιοθέατα και εκδρομές στην περιοχή και το νησί. Τα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια του συγκροτήματος εξυπηρετούνται με ανελκυστήρα και διαθέτουν κουζινάκι, ανεξάρτητο κλιματισμό, ψυγειάκι, τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης χανια ηρακελιο

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

5. Renieris, Χανιά

Το νεόδμητο ξενοδοχείο Renieris είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας άπλετη θέα σε όλον τον ορίζοντα. Τα 21 δωμάτια έχουν όλα μπαλκόνι με θέα στα μοναδικά ηλιοβασιλέματα και είναι επιπλωμένα με λιτό, μοντέρνο και αναπαυτικό στυλ, προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία. Όλα έχουν ατομικό μπάνιο με ντουζιέρα, κλιματισμό, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης χανια

Το συγκρότημα διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ πισίνας, φροντισμένους κήπους, πρόσβαση στο ίντερνετ, που είναι δωρεάν ασύρματη στους κοινόχρηστους χώρους, αίθουσα τηλεόρασης, υπηρεσία πλυντηρίου, ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η παραλία εμπρός από το ξενοδοχείο, είναι αμμώδης και κατακάθαρη. Έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπως και παρέχει δυνατότητα στους λουομένους να επιδοθούν σε διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως σέρφινγκ και καταδύσεις. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει δυνατότητα ιππασίας.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης χανια

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

6. Margo Studios and Apartments, Νάξος

Το Margo Studios είναι ένα μικρό συγκρότημα στούντιο το οποίο βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή στην παλιά πόλης της Χώρας της Νάξου, κοντά στο Μεσαιωνικό Βενετσιάνικο κάστρο. Διαθέτει συνολικά 15 ευρύχωρα δωμάτια σχεδιασμένα σε τυπικό κυκλαδίτικο στυλ.

Ακόμα διαθέτει δωμάτια για μη καπνίζοντες.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ναξος

Όλα τα δωμάτια βλέπουν σε ένα ηλιόλουστο κήπο. Παρέχεται ασύρματο ίντερνετ σε όλο το ξενοδοχείο χωρίς χρέωση. Στο Margo Studios θα έχετε τη δυνατότητα να ετοιμάσετε το πρωινό και το γεύμα σας αφού όλα τα στούντιο διαθέτουν πολυκουζινάκι.

Η παραλία του Αγίου Γεωργίου είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά και είναι καλά οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η Χώρα της Νάξου, με το βενετσιάνικο κάστρο της και τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα βρίσκεται στα πόδια σας.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ναξος

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

7. San Giorgio Villa, Σαντορίνη

Το San Giorgio Villa είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης.

Σε απόσταση εντός του ενός χιλιομέτρου υπάρχουν χώροι εστίασης και διασκέδασης, καθώς και αξιοθέατα της περιοχής όπως, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, ο Καθεδρικός Ναός της Μητρόπολης, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε την παγκοσμίου φήμης Καλντέρα του νησιού.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης σαντορινη

Το San Giorgio αποτελείται από 18 μοντέρνας επίπλωσης διαμερίσματα, που πληρούν τις προϋποθέσεις ευχάριστης και λειτουργικής διαμονής, με σύγχρονες παροχές και ανέσεις, μεταξύ των οποίων, τηλεόραση με επιλογή δορυφορικών καναλιών και καφετιέρα, ενώ κάποια από αυτά είναι ειδικά διαμορφωμένα για μη καπνίζοντες. Το εξυπηρετικό προσωπικό στην υποδοχή, παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή ποδηλάτου και προσφέρει χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες σε 24ωρη βάση. Για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες το San Giorgio Villa παρέχει ασύρματη πρόσβαση ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους του, ενώ για εσάς που ταξιδεύετε με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο, υπάρχει χώρος στάθμευσης στον χώρο του ξενοδοχείου.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης σαντορινη

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

8. Venus & Suites, Ζάκυνθος

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Venus βρίσκεται στο Καλαμάκι, ένα μεγάλο θέρετρο, μόλις 500 μέτρα από την παραλία με την χρυσή άμμο και τα ρηχά, προφυλαγμένα ιδανικά νερά για τα παιδιά. Το αεροδρόμιο απέχει 20 λεπτά οδικώς ενώ για όσους αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή, ο κοσμοπολίτικος Λαγανάς βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο που είναι 3 ορόφων, περιτριγυρίζεται από καταπράσινους κήπους και διαθέτει 80 δωμάτια και σουίτες που είναι διαμορφωμένα σε παραδοσιακό στυλ, έχουν όλα μπαλκόνι ή βεράντα και είναι άνετα επιπλωμένα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ζακυνθος

Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στον κήπο ενώ διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα, τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar, καφετιέρα, θυρίδα ασφαλείας και ραδιόφωνο. Στην φωτεινή και ευάερη αίθουσα πρωινού σερβίρεται το πρωινό σε μπουφέ ενώ το σνακ μπαρ στην πισίνα προσφέρει πλήρες μεσημεριανό μενού με μια μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Κοκτέιλ σερβίρονται στο lounge μπαρ ή στο μπαρ της πισίνας τις ζεστές νύχτες. Εκεί μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα και θα χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες ενώ παρέχονται επίσης παιδότοπος, 24ωρη υποδοχή, υπηρεσία babysitting, ενοικίαση μεταφορικού μέσου και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ζακυνθος

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

9. Rachel, Αίγινα

Στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, κοντά στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το ξενοδοχείο Ραχήλ ενώ η παραλία απέχει μόνο 30 μέτρα. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2003 και προσφέρει 18 δωμάτια τα οποία περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, τηλέφωνο, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με θέα την παραλία, την περιοχή και τη θάλασσα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης αιγινα

Στην υποδοχή οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν τουριστικές πληροφορίες για το νησί όπως και να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα όσοι το επιθυμούν. Ακόμα στην υποδοχή υπάρχουν χρηματοκιβώτια και χώρος για αποσκευές. Το σαλόνι και η τραπεζαρία προσφέρονται για ξεκούραση ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος για το πρωινό και μπαρ. Διαθέτει ακόμα και κατάστημα με δώρα και κοσμήματα της ίδιας επιχείρησης. Για τους ένοικους με αμάξι το ξενοδοχείο παρέχει και χώρο παρκινγκ. Το νησί της Αίγινας αποτελεί έναν κοντινό προορισμό από την Αθήνα καθώς απέχει μόνο 1 ½ ώρα από το λιμάνι του Πειραιά με τα πλοία.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης αιγινα

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

10. Haraki Mare, Ρόδος

Το Χαράκι προσφέρει μοναδικές, αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας συνδυάζοντας την ξεκούραση με τις σύγχρονες ανέσεις, χαρίζοντας απλόχερα και τα κλασικά και τα σύγχρονα. Η παραλία είναι ακριβώς μπροστά από τα δωμάτια και όλα έχουν θέα θάλασσα.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ροδος

Η απλότητα των δωματίων και η γαλήνη του τοπίου μαγεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.
Εδώ ο χρόνος αποκτάει άλλη διάσταση.

Οι αργοί και ήσυχοι ρυθμοί του Χαρακιού, η ομορφιά της φύσης και η μοναδική φιλοξενία δημιουργούν ένα μικρό επίγειο παράδεισο.

καλυτερη οικονιμικη διαμονη σχεση ποιοτητας τιμης ροδος

Δείτε το ξενοδοχείο ΕΔΩ

Βασιλική Θεοδωρίδου

 room5.trivago.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis