Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:43 | 27/05/2015

Πραγματοποιήθηκε την 21/05/2015 στις εγκαταστάσεις της σχολής Λ/Φ η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Κυβερνητών Περιπολικών Σκαφών Λ.Σ. (ΣΚΥΠΕΡΣ/ΛΣ) στην πρώτη ομάδα 35 νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με την παρουσία του Β΄ Υ/ΛΣ, του Διευθυντή Κλάδου Δ΄, του Διευθυντή Εκπαίδευσης Προσωπικού, του Διοικητή της Σχολής Λ/Φ και λοιπών Α/Ξ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Η εκπαίδευση των νέων Αξιωματικών στη διακυβέρνηση των ΠΛΣ  πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 09/03/2015 έως 20/05/2015 και περιλάμβανε θεωρητική διδασκαλία και κυρίως πρακτική εκπαίδευση σε περιπολικά σκάφη Λ.Σ. που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. 
 
Στην ομιλία του ο κ. Β΄ Υ/ΛΣ υπογράμμισε την προσπάθεια που κατεβλήθη για την κατά το δυνατόν αρτιότερη εκπαίδευση των νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ. τόσο εντός της ΣΔΣΛΣ όσο και μετά την αποφοίτησή τους, προκειμένου να εφοδιαστούν με γνώσεις και ικανότητες που θα αποτελέσουν την βάση της σταδιοδρομίας τους στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
Περαιτέρω, τόνισε την σημασία της εκπαίδευσής τους στο Σ.ΚΥ.ΠΕ.Ρ.Σ. ως προς την επαφή και εξοικείωσή τους με το θαλάσσιο στοιχείο, τις συνθήκες λειτουργίας και τις επιχειρησιακές απαιτήσεις των ΠΛΣ, καθώς και τις υποχρεώσεις και ανάγκες του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετεί στα ΠΛΣ και επιχειρεί νυχθημερόν με αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.
 
Τέλος, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και καλή τοποθέτηση στις Λιμενικές Αρχές που σύντομα πρόκειται να στελεχώσουν.

 

 

 

 

 
 
http://limenikadromena.blogspot.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis