Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 05/09/2022

Το  Σάββατο 3-9-2022 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας, σε μια  όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε και πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα  Πέλλας παρουσία  γονέων, παιδιών και άλλων πολιτών,  μοίρασε χρηματικά δώρα και σχολικές τσάντες στα παιδιά των Αστυνομικών της Πέλλας. 

Εικόνα
1

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν τα παιδιά των Αστυνομικών της Ένωσης που πέτυχαν να εισαχθούν  στα  Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, δίνοντας τους το συμβολικό πόσο των 150 ευρώ στον καθένα, όπως και 56 παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου και Λυκείου με το συμβολικό πόσο των 100 ευρώ στο καθένα. 

Διαβάστε επίσης

Επίσης μοίρασε 140 σχολικές τσάντες στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και της πρώτης Δημοτικού.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση συναδέλφου στο πρόσωπο της οποίες τιμήθηκαν όλες οι γυναίκες Αστυνομικοί για την προσφορά τους στο Σώμα άλλα και στην κοινωνία ως μητέρες, σύζυγοι και ενεργά μέλη στα κοινά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  οι τέσσερις βουλευτές του Νομού, ο δήμαρχος Έδεσσας , ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Πέλλας.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και προσφέρουμε στα μέλη μας και τις οικογένειες τους.

Εικόνα
1

Στην τελετή βράβευσης των παιδιών αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας που πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παραβρέθηκε  ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη τα παιδιά για την πρώτη μεγάλη επιτυχία τους στην πορεία τους για την καταξίωση που αποτελεί και το στήριγμα και την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. Χαρακτήρισε ακόμη την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ως ένα πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή τους, και τα διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες, αρκεί να μη ξεφύγουν ποτέ από το μεγάλο στόχο: Τη Γνώση, που είναι το πιο δυνατό εφόδιο για την καταξίωση στο μέλλον που χαράσσουν οι σύγχρονες κοινωνίες με τις μεγάλες απαιτήσεις.

Συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια αυτήν την εκδήλωση, καθώς επίσης για το μεγάλο έργο που προσφέρουν, εμφορούμενοι από υψηλή κοινωνική ευαισθησία. Υπογράμμισε ακόμη ότι αναγνωρίζεται και τιμάται η τεράστια συμβολή τους στην προστασία μας που αποτελεί και το ύψιστο αγαθό της ζωής.

Γι’ αυτό, τόνισε ο Γιώργος Καρασμάνης, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας είναι στην συντριπτικής τους πλειονότητα πανάξιοι της εμπιστοσύνης μας.​

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis