Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:49 | 24/01/2016

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη πήραν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου. Η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άνδρας μετήχθησαν σήμερα στον ανακριτή Κοζάνης, έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν. Μέχρι τότε κρατούνται.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης.Το πτώμα του είχε βρεθεί επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα.

Εξετάζεται και ο θάνατος του πατέρα του Κωστή

Ο φυσικός του πατέρας φερόταν να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια, όπως τουλάχιστον ανέγραφε το πιστοποιητικό θανάτου.

Μετά την εξαφάνιση του Κωστή και αργότερα μετά τον εντοπισμό της σορού του, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είχαν διαπιστώσει ότι η 49χρονη διατηρούσε σχέσεις με τον 42χρονο, μετέπειτα πατριό, ακόμη και το χρονικό διάστημα που ήταν παντρεμένη. Αυτή η διαπίστωση είχε προκαλέσει την έρευνα, όπως αποκαλύπτουν οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, για το ενδεχόμενο δολοφονίας του φυσικού πατέρα του 23χρονου, χωρίς όμως να έχουν προκύψει στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis