Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:53 | 18/01/2015

 

 

Στην έκδοση νέας ανακοίνωσης, με την οποία θα καθορίζονται οι ακριβείς προθεσμίες για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για 30 θέσεις τακτικού προσωπικού θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Στην έκδοση νέας ανακοίνωσης, με την οποία θα καθορίζονται οι ακριβείς προθεσμίες για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για 30 θέσεις τακτικού προσωπικού θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 2190/1994, οι οποίες προβλέπουν αναστολή των διαδικασιών προσλήψεων και κάθε υπηρεσιακής μεταβολής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επομένως οι υποψήφιοι για τους κλάδους Στατιστικής και Πληροφορικής θα έχουν στη διάθεσή τους επαρκή χρόνο για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών που προβλέπει η προκήρυξη (6Κ/2014, ΦΕΚ 18/16.12.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ). Η ανακοίνωση για τη νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, www.asep.gr

Νέες προθεσμίες από ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ, Λιμενικό

ΕΚΑΒ
Στο «πάγωμα» της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στον μεγάλο διαγωνισμό του ΕΚΑΒ για την πρόσληψη 186 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων προχώρησε το ΑΣΕΠ, λόγω της ανακοίνωσης των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Η προθεσμία για αιτήσεις θα «τρέξει» από την επομένη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της Ανεξάρτητης Αρχής, με την οποία θα καθορίζεται η νέα προθεσμία για την υποβολή τους. Η νέα ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, www.asep.gr.

Νόμος 2643/1998
Στην αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις 918 θέσεις ατόμων που προστατεύονται από το Νόμο 2643/1998 σχετικά με τη «Μέριμνα για την απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών» προχώρησε ο ΟΑΕΔ αμέσως μετά την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει εκ νέου αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ο Οργανισμός, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό για την έκδοση νέας ανακοίνωσης με τις ακριβείς προθεσμίες για αιτήσεις.

Λιμενοφύλακες
Προσωρινή παύση στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 49 θέσεις δοκίμων Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα θέτει η προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Μετά τη σύσταση και ορκωμοσία της κυβέρνησης που θα προκύψει, η Σχολή Λιμενοφυλάκων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ θα προχωρήσει σε ανακαθορισμό της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων, προκειμένου να επιλεγούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν την υπηρεσία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους των κατηγοριών: Υπηρετησάντων στις Ειδικές Δυνάμεις, Πλοιάρχων και Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, και ιδιωτών που συμμετείχαν σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ. και στο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» να προχωρήσουν στην έγκαιρη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και άλλων εγγράφων που θα χρειαστούν, αλλά και στην προετοιμασία για τη γραπτή εξέταση.

 

http://www.ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis