Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 26/04/2021

Χρειάζεσαι κάτι καινούριο να δεις με τα παιδιά σου και δεν ξέρεις τι;

Το Netflix φέρνει στην πλατφόρμα του την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, μια ολοζώντανη και πραγματικά αστεία περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών ονομάζεται (The Mitchells vs. The Machines) και είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων για μια οικογένεια που βρίσκεται στη δίνη μιας ρομποτικής επανάστασης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παιδί & Ασφαλές Διαδίκτυο


Οι Μίτσελ θα κληθούν να παλέψουν με την τεχνολογική εξέγερση που απειλεί την ανθρωπότητα, με τη βοήθεια δύο φιλικών μηχανών.

«Η Αποκάλυψη των ρομπότ βάζει φρένο στο οδικό ταξίδι τους σε όλη τη χώρα. Είναι στο χέρι των Μίτσελ, της πιο παράξενης οικογένειας στον κόσμο, να σώσει την ανθρωπότητα», είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς που μας δίνει το Netflix.

Πρόκειται για μια τρελή και ξεκαρδιστική ιστορία, που μας φέρνει ξανά το ασίγαστο δίδυμο των Phil Lord και Chris Miller, που έχουν ασχοληθεί με τα πάντα, από το Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν μέχρι και το Η Lego Ταινία.

Όσο για τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους Μίτσελ, πρόκειται για μια στρατιά κωμικών πρώτης γραμμής, μεταξύ αυτών οι Ντάνι Μακμπράιντ, Άμπι Τζέικομπσον και Μάγια Ρούντολφ.

Αληθινά διασκεδαστική και με το μυαλό στους κινδύνους που διαδραματίζει η σύγχρονη τεχνολογία για τις ζωές μας, είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει πάρει ήδη διθυραμβικές κριτικές.

Πηγή:  news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis