Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:15 | 04/05/2017

Για την παράταξή μας ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στα μέλη της Ένωσης είναι η ενημέρωσή τους για πρωτοβουλίες και δράσεις πέρα από την αυτονόητη ανάδειξη και διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα.

 Όλο το προηγούμενο διάστημα η ΑΕΠΠ χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες βρίσκεται δίπλα σ’ όλους τους συναδέλφους και σε κάθε έναν χωριστά επιδιώκοντας ουσιαστική βοήθεια και λύσεις μακριά από προπαγανδιστικά τεχνάσματα και καπηλεία της αγωνίας των συναδέλφων. 


 Στο πλαίσιο αυτό και με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική ιδιότητα του καθενός αλλά και την αξία της συλλογικότητας ενημερώνουμε απλά και κατανοητά για την συνάντηση της ΕΥΠΣ Αττικής με τον Αρχηγό του σώματος στην οποία συμμετείχε και η παράταξή μας προσδιορίζοντας και το πλαίσιο της θεματολογίας ως ακολούθως :

● Εν όψη της αντιπυρικής περιόδου 2017, τέθηκε το θέμα των επιφυλακών και της υπερεργασίας των συναδέλφων και ζητήθηκε να μην γίνεται κατάχρηση του μέτρου της επιφυλακής. Υπήρξε διαβεβαίωση εκ μέρους του κ. Αρχηγού, για εντολές του προς αυτή την κατεύθυνση.

● Στο πολύ σημαντικό θέμα της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Συνεργείου, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των υπηρετούντων εκεί συναδέλφων, υπήρξε δέσμευση του κ. Αρχηγού για την άμεση τμηματική μετακίνησή του σε Σταθμούς και Υπηρεσίες εντός της ΠΕ. Π.Υ. Δ. Αττικής προσωρινά , έως την οριστική εύρεση νέων εγκαταστάσεων.

● Για το θέμα της χορήγησης στολών στις υπηρεσίες που δεν έχουν
χορηγηθεί έως τώρα (Πυρ/κη Ακαδημία,Υγειονομική Υπηρεσία κ.τ.λ.) ο κ. Αρχηγός μας διαβεβαίωσε ότι αυτές θα χορηγηθούν σε όλους τους συναδέλφους εντός του επόμενου μήνα.

● Τέλος για την καταβολή των εκτός έδρας μετακινήσεων έτους 2016, που δεν έχουν ακόμη καταβληθεί, ο κ. Αρχηγός μας ενημέρωσε ότι θα καλέσει άμεσα το αρμόδιο τμήμα της Διαχείρισης Χρηματικού Α.Π.Σ. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να λάβουν σύντομα τις δικαιούμενες εκτός έδρας αποζημιώσεις τους.

 
Για την Α.Ε.Π.Π. Αττικής 
 
τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis