Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 27/03/2022

Μία πολύ παράξενη ιστορία εξελίχθηκε σε τραγωδία στην λίμνη Keowee στη Νότια Καρολίνα.

Μία πολύ περίεργη ιστορία έλαβε χώρα στη λίμνη Keowee στη Νότια Καρολίνα, όταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ανέσυρε από το νερό και κατ’ επέκταση έσωσε από πνιγμό, ένα ζευγάρι νεαρών, ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική και ολέθρια, καθώς ο ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό που είχε πέσει από το τζετ σκι μαζί με την κοπέλα. Παρ΄όλα αυτά, όχι απλά αθωώθηκε, αλλά και η φίλη του θύματος του δίνει δίκιο.

Πως έχει λοιπόν αυτή η πολλή ασυνήθιστη ιστορία; Ο 29χρονος Nathan Drew Morgan έκανε τζετ σκι στη λίμνη μαζί με την 19χρονη Hannah Ayers, μη φορώντας σωσίβια, όταν ξαφνικά έπεσαν στο νερό και φάνηκε να κινδυνεύουν.

Παρατηρώντας τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν τα παιδιά, ο 74χρονος John Dotson μαζί με τη σύζυγό του Debra που έκαναν βαρκάδα στη λίμνη, έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Ανέβασαν τον Nathan και τη Hannah στη βάρκα και πήγαιναν προς την όχθη, ωστόσο ο 74χρονος John Dotson αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον 29χρονο και να τον σκοτώσει.

Τα όσα έγιναν πάνω στη βάρκα εξιστόρησε, η 19χρονη Hannah Ayers που επέβαινε στο τζετ σκι με το θύμα και ήταν μάρτυρας τι του είχε συμβεί πραγματικά πάνω στη βάρκα.

«Ο Drew ήταν φίλος μου και θα τον πανθήσω σαν φίλο μου. Αλλά δεν θα καταλάβω ποτέ πώς συμπεριφερόταν εκείνη την ημέρα. Είναι, σαν ένας δαίμονας να κυρίευσε το σώμα του» είπε στη MailOnline και συνέχισε: «Ήταν επιθετικός από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο σκάφος, τσακώνονταν συνέχεια, δεν σταματούσε, δεν ηρεμούσε».

2

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά για τον 74χρονο John που τους έσωσε μαζί με τη σύζυγό του: «Στα μάτια μου δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο John έπρεπε να πυροβολήσει (τον Drew) για να προστατεύσει τον εαυτό του και τη γυναίκα του. Θα είναι ο ήρωάς μου για μια ζωή γιατί, αν δεν ήταν αυτός, θα είχα πνιγεί στο νερό εκείνη την ημέρα».

Η Hannah αποκάλυψε μάλιστα πως με τον Drew (που άφησε πίσω του έναν 10χρονο γιο) ήταν απλά φίλοι και έκαναν παρέα μαζί από το περασμένο καλοκαίρι. Είχε ανησυχήσει όμως εκείνη τη μέρα πολύ πιο πριν, με τη συμπεριφορά του Drew που φώναζε συνέχεια. Δήλωσε πάντως πως δεν τον είδε να παίρνει κάτι.

Για το ατύχημα με το τζετ σκι, είπε πως, αυτό αναποδογύρισε καθώς ο Drew πήγαινε πολύ γρήγορα: «Νόμιζα ότι μου είχε πέσει το τηλέφωνό μου, το νερό ήταν κρύο και ήμουν μόνο με ένα φούτερ. Ήμουν εκνευρισμένη και εκείνος απείλησε ότι θα με αφήσει στο νησί. Με έβριζε και προσπάθησε να με τραβήξει προς τα πίσω από τα μαλλιά μου για να με πάει στην αποβάθρα».

Στη συνέχεια έπεσαν ξανά από το τζετ σκι, αλλά αυτό έκανε κύκλους. Η Hannah είπε ότι φοβόταν για τη ζωή της όταν οι Dotsons έσπευσαν να τους σώσουν. Μετά όμως τα πράγματα πήραν μια ανεξήγητη και τραγική τροπή: «Ο Drew έβριζε τον John, είπε ότι θα τον χτυπούσε. Εκείνος του είπε απλά να ηρεμήσει και θα πηγαίναμε να πάρουμε το τζετ σκι. Εκείνος όμως όρμησε στον John. Του φώναξα να τον αφήσει. Τον χτύπησα κιόλας μερικές φορές και τον έσπρωξα με αποτέλεσμα να πέσει ξανά μέσα στο νερό και ο John να τον ξαναβγάλει».

Η συνέχεια στα όσα εξιστορεί η Hannah είναι ακόμη πιο δραματική: «Ο Drew έπνιγε με τα χέρια του τον John και εκείνος πήρε το όπλο του και προσπαθούσε να τον χτυπήσει με το κάτω μέρος αυτού. Υπήρξαν δύο πυροβολισμοί στον αέρα. Τον παρακαλούσε, του έλεγε “σταμάτα δεν θέλω να σε πληγώσω”. Έβλεπα στα μάτια του ηλικιωμένου ότι ήταν κουρασμένος, δεν μπορούσε να παλέψει άλλο.

2

Θυμάμαι που άκουσα τον πυροβολισμό, γύρισα και είδα το κεφάλι του Drew να πέφτει. Και μετά άκουσα τις δύο τελευταίες αναπνοές του. Η γυναίκα προσπαθούσε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, του κρατούσε το κεφάλι, έκλαιγε πάνω του. Δεν ήθελαν να πεθάνει ο Drew. Ήταν καθαρά αυτοάμυνα».

Αυτό ήταν και το πόρισμα που ανακοινώθηκε από το γραφείο του Σερίφη: «Αυτοάμυνα», ενώ το 10th Circuit Solicitor's Office στην έκθεσή του, ανέφερε: «Οι ανακριτές συναντήθηκαν με το 10th Circuit Solicitor's Office για να παρουσιάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία και τις πληροφορίες που είχαν για την υπόθεση. Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ο δικηγόρος του 10th Circuit Solicitor David Wagner αποφάσισε ότι ο πυροβολισμός ήταν πάνω σε αυτοάμυνα και δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες».

Τον προβληματικό χαρακτήρα του Drew πιστοποίησε και ένας φίλος του, ο Dillon Queen, που έγραψε: «Αν ήξερες τον Drew, θα γνώριζες ένα πράγμα. Ότι ήταν σκληρός. Θα μάλωνε μαζί σου για οτιδήποτε και με κάθε αφορμή. Αν πίστευε ότι είχε δίκιο σε αυτό και αν κάτι γινόταν με συγκεκριμένο τρόπο θα μάλωνε. Έπρεπε να γίνουν τα πάντα με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα τον άλλαζα με κάτι διαφορετικό όμως».

www.gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis