Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 14/12/2015

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο έστριψε αντικανονικά στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου-Βασιλίσσης Σοφίας και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ο ένας με κάταγμα στο πόδι και ο άλλος με σπασμένη κλείδα.

Για το περιστατικό δεν έχει εκδοθεί ακόμη κάποια ανακοίνωση, αν και κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό, καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zougla.gr, το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα έχει δοθεί στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιο Μεγαλομύστακα.

Ο οδηγός του οχήματος, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να είχε πιει και... μερικά ποτηράκια παραπάνω.

 

Το στραπατσαρισμένο βουλευτικό αυτοκίνητο

Το στραπατσαρισμένο βουλευτικό αυτοκίνητο



Η έξοδος και το ατύχημα...

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο βουλευτής του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, Τάσος Μεγαλομύστακας, φέρεται να βρισκόταν σε δημόσια εκδήλωση μαζί με έναν φίλο του και επίσης υποψήφιο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων.

Μετά τη βραδινή έξοδο, ο βουλευτής πήγε στο ξενοδοχείο του, ενώ ο φίλος του χρησιμοποίησε ως μέσο μεταφοράς του το βουλευτικό αυτοκίνητο που έχει δώσει η Βουλή για τις μετακινήσεις μελών του Κοινοβουλίου και μόνον... Πρόκειται για ένα σοβαρό δείγμα ανευθυνότητας και άγνοιας κινδύνου που δεν συνάδει με τη συμπεριφορά ενός νεοεκλεγμένου εκπροσώπου του λαού.

Η μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

 

Ζημιές στη μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

Ζημιές στη μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ.



Αστυνομικές πηγές μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ανέφεραν ότι ήδη έχουν κατατεθεί σχετικές αναφορές και η υπόθεση πρόκειται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όσο για τους αστυνομικούς, οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι στάθηκαν πολύ τυχεροί, καθώς θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Το zougla.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον του προέδρου του κόμματος Βασίλη Λεβέντη, κύκλοι του οποίου ανέφεραν ότι λυπάται για την εξέλιξη του συμβάντος και ότι το παρακολουθεί στενά...

 

www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis