Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 09/02/2020

Μετά την έρευνα της Αστυνομίας στο διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια για την υπόθεση του "Τοξοβόλου του Συντάγματος" ο συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση Μιχαηλίδη, Βαλαβάνη, Αθανασοπούλου, Γιώργος Καρκανιάς εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

"Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 7.2.2020 για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει, με τα πραγματικά της στοιχεία, η εντολέας μου Δήμητρα Βαλαβάνη, παρατηρήθηκε ένας καταιγισμός παραπληροφόρησης από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ. Το σπίτι παρουσιάστηκε ως γιάφκα ή κρησφύγετο όπου δήθεν υπήρχαν όπλα και χρήματα, σχεδιάζονταν παράνομες πράξεις κ.α.

Το γεγονός ότι η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς και την ακραία σεναριολογία που παρακολουθούμε από χθες, αφού τίποτα το παράνομο δεν βρέθηκε σε ένα νομίμως μισθωμένο διαμέρισμα, δεν φαίνεται να πτοεί τα συγκεκριμένα ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο σεβασμός του κάθε ανθρώπου και ιδιαίτερα του κατηγορουμένου, όπως και του τεκμηρίου αθωότητας, αποτελούν θεμελιώδη και απαραβίαστα δικαιώματα που προστατεύονται από το Νόμο, το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ.

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis