Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 22/01/2016

Προς πάσα κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες για ην εξιχνίαση της δολοφονίας του 51χρονου πατέρα 4 παιδιών που βρέθηκε νεκρός πάνω στο τρακτέρ του σήμερα το πρωί έχοντας βληθεί στο στήθος από όπλο. 

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τουλάχιστον δύο βολές από δύο διαφορετικά όπλα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, οι δράστες χρησιμοποίησαν μία καραμπίνα και πιθανόν ένα πολεμικό όπλο, επίσης μακρύκανο.

Σύμφωνα με το zarpa.gr φαίνεται πως τουλάχιστον δύο δράστες, είχαν στήσει φονική ενέδρα στον 52χρονο για λόγους που παραμένουν άγνωστοι. Η απόσταση από την οποία πυροβόλησαν όπως και ο χρόνος  θανάτου, θα προσδιοριστούν με τη νεκροτομή που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως τον άτυχο αγρότη, εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος, στο χαντάκι πλάι σε αγροτικό δρόμο σήμερα το πρωί περαστικός συγχωριανός του, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, εκτιμώντας αρχικά πως του είχε συμβεί ατύχημα με το τρακτέρ. Ωστόσο, φτάνοντας η Αστυνομία στον τόπο, διαπίστωσε πως ο 52χρονος -πατέρας τεσσάρων παιδιών- είχε πέσει θύμα πυροβολισμών. Εκτιμάται δε πως είτε τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε το τρακτέρ, ή τον πυροβόλησαν όρθιο και εκείνος προσπάθησε να πάρει το τρακτέρ για να ξεφύγει.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναλυτικά αναφέρεται :

Σήμερα (22.01.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή 51χρονος ημεδαπός.

Ο 51χρονος είχε τραύμα από όπλο. Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση, της ανθρωποκτονίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

 

 

http://www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis