Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 01/09/2021

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Τραπεζούντας όταν ένας ιμάμης σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του για να εκδικηθεί την γυναίκα του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, ο ιμάμης, δολοφόνησε τις τρεις κόρες του, επειδή η γυναίκα του τόλμησε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των τριών παιδιών, ηλικίας 4,7 και 11 ετών στο σπίτι τους στο χωριό Ουλουαγάτς. 

Όπως αναφέρει η Hurriyet, ο  ιμάμης στο χωριό Ουλουαγάτς το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου, πληροφορήθηκε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από την οικογένειά του καθώς πρωτύτερα είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη σύζυγό του.

Η επί 12 χρόνια σύζυγός του, μετά τον ξυλοδαρμό κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα, με το δικαστήριο να διατάζει τον ιμάμη να μείνει μακριά από την οικογένειά του για ένα μήνα.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο ιμάμης πήρε τα παιδιά του για μία ημέρα μαζί του, με σκοπό να τα παραδώσει σήμερα στη μητέρα τους, όμως τα οποία θανάτωσε βάναυσα για να πάρει… εκδίκηση.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε τα κορίτσια στην αυλή του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος. Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τις ίδιες τις ανήλικες κόρες του.

Ο ίδιος δήλωσε πως τα κορίτσια ήταν ψυχρά απέναντι του και έχασε την ψυχραιμία του, προσθέτοντας πως: «Δεν θυμάμαι τίποτα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis