Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
16:15 | 15/11/2014

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας συμπολίτης μας, ο οποίος είδε τους κλεφτες να του αρπάζουν το αυτοκίνητο, αλλά να το βρίσκει μετά από τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εκλάπη από τον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το neakriti.gr το θύμα της κλοπής ενημέρωσε την Αστυνομία και οι αναζητήσεις του οχήματος, σύμφωνα με τις περιγραφές αλλά και τα στοιχεία κυκλοφορίας, ξεκίνησαν άμεσα.

Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στο δράστη της κλοπής. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα δύο ακόμη αυτοκίνητα είχαν κλαπεί.

Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η οδός στα Καμίνια που ήταν παρκαρισμένο το αγροτικό αυτοκίνητο, δεν ήταν πολυσύχναστη, άρπαξαν το όχημα και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, στην περιοχή του Βενιζελείου νοσοκομείου οι δράστες, άνοιξαν ένα αυτοκίνητο και άρπαξαν τα πράγματα που είχε μέσα. Δε στάθηκαν όμως τυχεροί, καθώς αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πηγή:creteplus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis