Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:13 | 14/01/2015

 

Μια 30χρονη Κινέζα θέλησε να εκδικηθεί, για τα καλά, τον άντρα της, που την απάτησε. Του επιτέθηκε λοιπόν με ψαλίδι και του έκοψε το πέος του δύο φορές.

Οι δυο τους έχουν πέντε παιδιά και όταν η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποια άλλη, του έκοψε το πέος την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύζυγος συνήθιζε να στέλνει email από το κινητό της και αποκαλύφθηκε, όταν μια μέρα ξέχασε να συνδεθεί από τον λογαριασμό του και εκείνη είδε τα αποδεικτικά μηνύματα.

Η ιστορία όμως δε σταματά εκεί, αφού η μανία της δεν ησύχασε μετά το περιστατικό και η ίδια εισέβαλε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο σύζυγός της για την επέμβαση της αποκατάστασης του πέους του. Αυτή τη φορά αφού του έκοψε ξανά το πέος, το πέταξε από το παράθυρο στο δρόμο, προκειμένου να μη μπορέσουν οι γιατροί να επανορθώσουν την κατάσταση του.

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος του νοσοκομείου για τη συνέχεια της υπόθεσης: «Το πρώτο που μάθαμε, από κάποιον που ενημέρωσε την υποδοχή του νοσοκομείου, ήταν πως έξω από το νοσοκομείο βρισκόταν ένα γυμνός άνδρας ο οποίος χτυπούσε μία γυναίκα».

«Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε έναν αιμόφυρτο άντρα να χτυπά μία γυναίκα» και ύστερα «η γυναίκα μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών, όμως μετά ανακαλύψαμε ότι είχε κόψει ξανά το πέος του άντρα».

 

 

Αριστερά, ο άντρας χτυπάει τη σύζυγό του μετά τη δεύτερη φορά που του έκοψε το πέος. Δεξιά, ο άντρας με την ερωμένη του στο νοσοκομείο.

Αριστερά, ο άντρας χτυπάει τη σύζυγό του μετά τη δεύτερη φορά που του έκοψε το πέος. Δεξιά, ο άντρας με την ερωμένη του στο νοσοκομείο.

 

 

Οι γιατροί αλλά και η αστυνομία επιστρατεύτηκαν για να βρουν το κομμένο μέλος στην περιοχή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, μιλώντας για την κατάσταση του, είπε ότι η ψυχολογία του δεν είναι καθόλου καλή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί διότι έχασε πολύ αίμα.

Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, η σύζυγός του συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ωστόσο, η 21χρονη ερωμένη του άντρα τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί μαζί του, αν και ευνουχισμένος πλέον, αφού «Δεν πειράζει που έχασε τον ανδρισμό του, έχει ήδη πέντε παιδιά».

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis