Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 31/10/2021

Ένα απίστευτο και εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από μπαρ του Ρεθύμνου όταν ένας νεαρός ρεθυμνιώτης, ενοχλημένος που δεν του είχε επιτραπεί να μπει στο μπαρ, σχεδόν εισέβαλε στο κατάστημα με το αυτοκίνητο του!

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν επέτρεψαν την είσοδο της παρέας των νεαρών γιατί δεν έδειξαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τις ταυτότητες για να πιστοποιηθεί ότι είναι νόμιμη η είσοδος τους.

Μάλιστα το περιστατικό έχει καταγραφεί και σε βίντεο το οποίο κυκλοφορεί ευρέως και δείχνει την επικινδυνότητα του γεγονότος που θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμα και ζωές πολιτών που ήταν παρόντες και θα μπορούσαν να τραυματιστούν από την ενέργεια του νεαρού.



Ο οδηγός, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και άλλα άτομα, με επικίνδυνους ελιγμούς έφτασε με ταχύτητα στην είσοδο του καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα πολίτες του πέταξαν καρέκλες για να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, έγινε η προσαγωγή δύο ατόμων, όμως τελικά δεν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού καθώς δεν κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του. Αυτό δεν αναιρεί πάντως την επικινδυνότητα του περιστατικού που προφανώς είναι πολύ σοβαρό.

Δεν αποκλείεται πάντως το γεγονός να επανεξεταστεί σε επίπεδο ΕΛΑΣ, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.


cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis