Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:03 | 06/08/2017

Δεν είναι λίγες οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80 και αρχές του ’90 οι οποίες γίνονται σύγχρονα ριμέικ και reboots. Εξάλλου βρισκόμαστε σε μια περίοδο νοσταλγικού παροξυσμού, όπου τα πάντα προσπαθούν έστω και λίγο να θυμίζουν κάτι από εκείνη την αγαπημένη περίοδο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα των τόσο πολλών ριμέικ της περιόδου εκείνης, ανακοινώθηκε πρόσφατα πως η αγαπημένη καλτ ταινία του 1984 «Karate Kid» θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη με την σειρά 10 μισάωρων επεισοδίων για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλίου YouTube Red με τίτλο «Cobra Kai». Σύμφωνα με δημοσιεύσεις οι ηθοποιοί Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα, οι Ντάνιελ ΛαΡούσο και Τζόνι Λόρενς αντίστοιχα της πρώτης ταινίας, θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους.

[custom:google-ads]

Η σειρά διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά την νίκη του Ντάνιελ εναντίον του Τζόνι στο τουρνουά καράτε του All Valley, με τον Τζόνι να βρίσκεται στην αφάνεια και προσπαθώντας να ανακάμψει ανοίγοντας ξανά την σχολή καράτε Cobra Kai, και μαζί με αυτή αναθερμαίνεται και η έχθρα του με τον πετυχημένο πια Ντάνιελ ο οποίος παλεύει για να διατηρήσει μια ισορροπία στην ζωή του χωρίς όμως πια την καθοδήγηση του μέντορά του, κύριο Μιγιάγκι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αλλά το σενάριο της γράφτηκε από τους Τζος Χελτν, Τζον Χούρβιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ. «Από την στιγμή που έμαθα για το πρότζεκτ, ήξερα πως έπρεπε να το αποκτήσω. Το ‘Karate Kid’ έγινε αμέσως κλασσικό την δεκαετία του ’80 και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό ακόμα και σήμερα», λέει η Σούζαν Ντάνιελς επικεφαλής νέου προγράμματος στο YouTube, κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Πηγή: flix , www.sdna.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis