Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 29/10/2015

Και ενώ η κυκλοφορία του νέου Call of Duty: Black Ops III ανακοινώθηκε για τον Φεβρουάριο, μία σειρά συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο του Αφγανιστάν, δείχνουν πώς είναι πραγματικά να βρίσκεσαι μέσα στις μάχες.

Από τους στρατιώτες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης και τα στρατεύματα που μεταφέρονται στο Αφγανιστάν από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία C17, μέχρι τους βετεράνους του Β' παγκοσμίου πολέμου στην ημέρα εορτασμού των επετείων, αυτές οι συναρπαστικές φωτογραφίες δίνουν μια γεύση από την πραγματική ζωή των μάχιμων Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι εικόνες, ξεχώρισαν στον φετινό Φωτογραφικό Διαγωνισμό Στρατού και δείχνουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα της στρατιωτικής ζωής, αθέατη στον καθημερινό άνθρωπο.

Ολες έχουν τραβηχτεί από ερασιτέχνες και επαγγελματίες στρατιώτες εικονολήπτες και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή στο Βασιλικό Νοσοκομείο Τσέλσι στο Λονδίνο σήμερα.

Ο Λοχίας Ρούπερτ Φρερ, πρώην ναρκαλιευτής και πλέον μέρος του Βασιλικού Λογιστικού Σώματος (RLC) της Βρετανίας, ξεχώρισε σε πέντε από τις επαγγελματικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης συνολικής εικόνας.

Η εικόνα του Ρούπερτ Φρερ


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis