Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 31/12/2014
 
Χριστούγεννα στο Αιγαίο και Πρωτοχρονιά στην Αδριατική κάνει το πλήρωμα της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ. Ο κυβερνήτης αντιπλοίαρχος Κώστας Μπακαλάκος και το πλήρωμά του είναι το καλύτερο περάδειγμα για να καταλάβουμε όλοι εμείς που είμαστε εκτός Ενόπλων Δυνάμεων ποιοι είναι οι άνθρωποι που ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε χαρακτηρίσει “αντιπαραγωγικούς” και ο Ευάγγελος Βενιζέλος “αυτιστικούς”. Είναι αυτοί που ο πρωθυπουργός σε συνομιλία του με τον Α/ΓΕΕΘΑ τους είχε “απειλήσει” με απολύσεις που αποφεύχθηκαν με περικοπές και άρα θα έπρεπε να είναι και ευχαριστημένοι.
 
Ο κυβερνήτης της φρεγάτας με το πλήρωμά του απέδειξαν ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινη τους ζωή ,παρά τα προβλήματα που έχουν να επιλύσουν για τις οικογένειές τους ,παρά την αδιαφορία που εισπράττουν από την Πολιτεία δεν “καταλαβαίνουν τίποτα”. Η αίσθηση του καθήκοντος με την οποία έχουν γαλουχηθεί δεν επηρεάστηκε ούτε στο ελάχιστο. 
 
Η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ έκανε το απίστευτο. Περιπολούσε στο Αιγαίο. Υποδέχτηκε τον ΥΕΘΑ και όσοι έχουν υπηρετήσει ξέρουν τι σημαίνει αυτό για το προσωπικό οποιασδήποτε μονάδας. Και αμέσως μετά διατάχθηκε να πλεύσει στην Αδριατική. Από εκεί έσπευσε χθες στους Οθωνούς για να ελέγξει το ύποπτο πλοί Blue Sky. Και μετά να συνεχίσει την αποστολή της.
 
Να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά όπως και σ΄ όλους τους στρατιωτικούς που απόψε θ΄ αλλάξουν χρόνο μακρυά από τις οικογένειές τους, κάνοντας υπηρεσία και ελπίζοντας ότι του χρόνου “θα ΄ναι σπίτια τους”. Δεν τους έχουν μείνει και πολλά να ελπίζουν.
 
onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis