Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:15 | 05/05/2022

Η σχεδιαστική ομάδα της Ford έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για να σχεδιάσει το εσωτερικό του νέου Ranger Raptor. Όπως και οι εξωτερικές επιφάνειες, έτσι και το εσωτερικό αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Με την σφραγίδα της Ford Performance, το εσωτερικό προάγει την ποιότητα κατασκευής, την άνεση, τους χώρους και τις ψηφιακές τεχνολογίες σε πρωτόγνωρα για την κατηγορία των pick-up οχημάτων επίπεδα. Τα σπορ καθίσματα, τα μεταλλικά paddles πίσω από το τιμόνι και οι αποκλειστικές πινελιές Code Orange είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν. Η high-tech καμπίνα με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,4 ιντσών και την οθόνη αφής των 12 ιντσών υποστηρίζουν υποδειγματικά το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας SYNC 4A νέας γενιάς της Ford.

Τέλος, η ομάδα σχεδίασης της Ford δημιούργησε στην καμπίνα του νέου μοντέλου πολλούς έξυπνους και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους και χρήσιμα χαρακτηριστικά για τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες. Για παράδειγμα, εκτός από τις μεγαλύτερες τσέπες στις πόρτες που πλέον μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα πράγματα, δεν υπάρχουν μέρη μόνο για την τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου ή την ασύρματη φόρτισή του όπου είναι συμβατό, αλλά και ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα που σε συνδυασμό αναβαθμίζουν την άνεση και την πρακτικότητα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis