Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:47 | 02/10/2017

Σήμερα, 27-9-2017, με πρωτοβουλία των μελών της Δύναμης Ενότητας Αστυνομικών Σερρών, των εκλεγμένων μελών μας στο Διοικητικό Συμβούλιο και των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. συστάθηκε το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών (ΕΚΑ Σερρών).

Στόχος και επιδίωξη της νέας αυτής συνδικαλιστικής πρωτοβουλίας στο Νομό Σερρών είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στους κόλπους του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πανελλαδικής εμβέλειας Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ), καλεί όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Νομό Σερρών να στηρίξουν το Κίνημα, παρουσιάζοντας και καταγράφοντας τις απόψεις τους για όσα μας απασχολούν εντός και εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας όπως και να ασκήσουν κριτική για όλους και για όλα αφού μέσα από τις προτάσεις και τους προβληματισμούς μπορούν να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία των Αστυνομικών δεσμεύεται ότι όλες οι απόψεις θα αναδεικνύονται και θα αποτελούν στοιχείο επεξεργασίας για κάθε κίνησή της έτσι ώστε να διαμορφώνεται η θέση και το διεκδικητικό πλαίσιό της.

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis