Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 07/03/2016

Ο Lee Tartt έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο Tishomingo County, στο Mississippi, ενώ 3 ακόμα μέλη της ομάδας MHP SWAT νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στην καλοσύνη και το έργο του αστυνομικού. Ανάμεσά τους και ο Teddy McRaney.

"Γράφω για να προσφέρω μια διαφορετική ματιά ενός καλού άντρα που πέθανε, του Lee Tartt. Εκτίω την ποινή μου για πώληση κοκαΐνης. Ήμουν τρόφιμος στη φυλακή MDOT που εργαζόταν ο πατέρας του, Buddy Tartt, για 3 χρόνια.

Τότε γνώρισα και τον Lee. Θα σκεφτόταν κάποιος ότι ένας καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών και ένας αστυνομικός δεν έχουν πολλά κοινά. Όμως ο Lee μοιράστηκε μαζί μου τις απόψεις του για τη δουλειά του. Μου είπε πως δεν ήθελε να φυλακίζονται οι άνθρωποι για πάντα εκτός και αν το αξίζουν. Ήλπιζε όποιον θα έπιανε να υπηρετούσε τον χρόνο του στη φυλακή και να έφτιαχνε τη ζωή του όταν θα έβγαινε. Μου είπε ότι αυτό ήθελε και για εμένα. Σε ευχαριστώ Lee.

Χαίρομαι που γνώρισα τον Lee Tartt. Αν κάθε άνθρωπος στην κατάστασή μου είχε την τύχη να τον γνωρίσει, ο κόσμος θα γινόταν ένα καλύτερο μέρος. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Tartt και την οικογένεια επιβολής του νόμου. Είμαι ένα καλύτερο πρόσωπο για το γεγονός ότι είναι γνωστό Lee Tartt. Αν ο καθένας στην κατάστασή μου είχε πάρει την ευκαιρία να τον γνωρίζουν, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος. Ο Θεός ευλογεί την οικογένεια Tartt και την οικογένειά της επιβολής του νόμου του. Teddy McRaney, Grenada County State Inmate".

 

 

 

sunnyskyz

http://www.newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis