Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 29/02/2016

Το 2ο εξάμηνο του 2016 θα είναι διαθέσιμο για το ελληνικό σκοπευτικό κοινό το νέο μοντέλο της CZ Shadow 2, απευθείας από τον επίσημο αντιπρόσωπο της CZ στη χώρα μας, την εταιρεία PROSYSTEM – Καλκαντζάκος (www.kalkantzakos.gr). Προς αυτό το σκοπό αυτή την Παρασκευή 4 Μαρτίου όσοι παρευρεθούν στην Γερμανία για την έκθεση της IWA 2016 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει η τσέχικη εταιρεία αναφορικά με το νέο όπλο.

CZ2-660x399

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το νέο μοντέλο θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με το παλαιότερο με σκοπό να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της κατηγορίας Production. Άλλωστε η εταιρεία σπατάλησε περισσότερα από 2 χρόνια συνεχόμενων ερευνών ώστε να καταλήξει σε ένα μοντέλο που θα συνεχίσει να κυριαρχεί την κατηγορία, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην βελτίωση των παραγόντων της ταχύτητας, της ακρίβειας, της αντοχής αλλά και της αισθητικής.

Μερικές από τις βελτιώσεις του όπλου συμπεριλαμβάνουν την ψηλότερη λαβή προς τον άξονα της κάνης, ένα νέο εργονομικό σχήμα της ασφάλειας του όπλου καθώς και ρυθμιζόμενο (κατά ύψος) απελευθερωτήρα για τη γεμιστήρα. Φυσικά το πίσω σκοπευτικό είναι ρυθμιζόμενο, ενώ το μπροστινό έρχεται με οπτική ίνα πάχους 1mm.

http://www.shooters.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis