Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:27 | 03/01/2016
Οι συντάκτες του American Rifleman συμφώνησαν και απένειμαν στο πιστόλι SIG Sauer P320 το Βραβείο  για το Πιστόλι της Χρονιάς 2016. Εκτός από αυτόν τον τίτλο ανακηρύχθηκε και Πιστόλι της Εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
 
Το νέο SIG P320 είναι ένα πιστόλι με σκελετό από πολυμερές που προορίζεται για την αγορά των σωμάτων ασφαλείας και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του χρήστη. Ένας σκοπευτής μπορεί να αλλάξει στο SIG P320 το μέγεθος του πλαισίου και της λαβής, μπορεί ακόμη να αλλάξει και διαμέτρημα.
 
 
Όπως και με το P250, η SIG Sauer θα προσφέρει το P320 σε τρία βασικά μεγέθη πλαισίου: πλήρης, compact και sub-compact. Κάννες, κλείστρα και γεμιστήρες θα είναι όλα φτιαγμένα να ταιριάζουν με τα διάφορα μεγέθη πλαισίου. Θεωρητικά, ένας σκοπευτής που θέλει να αγοράσει μόνο ένα όπλο θα μπορούσε να αγοράσει διάφορα κιτ από τη SIG Sauer και να αλλάξει το μέγεθος και το διαμέτρημα του όπλου κατά βούληση.
 

 

Το νέο πιστόλι προσφέρεται σε τέσσερα διαμετρήματα: 9 χιλιοστά, .40 S&W , .357 SIG και .45 ACP. Η χωρητικότητα του γεμιστήρα θα ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του πλαισίου που χρησιμοποιείται. Για τα πλαίσια πλήρους μεγέθους, η χωρητικότητα θα είναι 17 φυσίγγια για τα 9 χιλιοστά, 10 φυσίγγια για το .45 ACP και 14 φυσίγγια για τα διαμετρήματα .40 S&W και .357 SIG. Τα μικρότερου πλαισίου όπλα θα έχουν γεμιστήρες με μικρότερη χωρητικότητα. Για παράδειγμα, τα πιστόλια των 9 χιλιοστών θα έχουν χωρητικότητα 15 φυσίγγια στην έκδοση compact και 12 φυσίγγια στην έκδοση subcompact. Δείτε το βίντεο εδώ.
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis