Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 15/05/2021

Οι Αρχές συνέλαβαν τον οδηγό μετά από καταγγελίες ότι βρισκόταν στα πίσω καθίσματα ενώ το Tesla «ταξίδευε» ακυβέρνητο με μεγάλη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο.

Στο πίσω κάθισμα καθόταν ο οδηγός ενός Tesla Model 3 ενώ το αυτοκίνητό του ταξίδευε σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ με το Autopilot αυτόνομο σύστημα οδήγησης ενεργοποιημένο, μέχρι να συλληφθεί από την Αστυνομία της Καλιφόρνια. Ο 25χρονος Param Sharma κατηγορείται πλέον για ασυνείδητη οδήγηση και μη συμμόρφωση σε διαταγές αστυνομικού.


Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όταν οι Αρχές δέχθηκαν μια σειρά από κλήσεις που ανέφεραν πως ένα Tesla κινείται σε αυτοκινητόδρομο, έχοντας μέσα έναν νεαρό ο οποίος, αντί να βρίσκεται στην θέση του οδηγού, καθόταν στα πίσω καθίσματα του οχήματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν γρήγορα το αυτοκίνητο και παρατήρησαν πως όταν ο 25χρονος τους είδε, προσπάθησε να φτάσει στο κάθισμα του οδηγού. Δυστυχώς για αυτόν, όταν σταμάτησε, οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και το Tesla Model 3 κατασχέθηκε, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.


Ο 25χρονος είχε κάνει κάτι παρόμοιο στις 27 Απριλίου, σύμφωνα με κάποια video που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο η Αστυνομία δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.

Και αν δεν έφταναν όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Sharma έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές, διατηρεί ένα λογαριασμό στο Instagram με πολλές φωτογραφίες δίπλα σε supercars και μεγάλα χρηματικά ποσά ενώ, πριν λίγες μέρες, όταν βγήκε από το κρατητήριο, πόσταρε ένα νέο video, στο οποίο βρίσκεται ξανά στα πίσω καθίσματα ενός Model 3, με το πόδι του στο τιμόνι, διαβάζοντας τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τα όσα προηγήθηκαν.

www.autotriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis