Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:20 | 17/08/2017

Το καλοκαίρι ήδη είναι στη κορύφωσή του καί πολλοί από εμάς κάνουμε διακοπές ή ετοιμαζόμαστε γιά διακοπές, μη ξεχνάμε ότι καί ο Σεπτέμβριος είναι από τους καλύτερους μήνες.  Πολλοί όμως έχουμε καί τους μικρούς τετράποδους φίλους τους οποίους δε θέλουμε να αφήσουμε πίσω.

Ας δούμε λοιπόν μερικά ξενοδοχεία που είναι φιλικά στα κατοικίδια μας.
 
 
The Excelsior

Αν τύχει καί βρεθείτε Θεσσαλονίκη ένα από τα ξενοδοχεία πού θα σας αποζημιώσει όχι μόνο με το υψηλό επίπεδο διαμονής αλλά καί με τη φιλοξενεία που επιφυλάσσει στα κατοικίδια, είναι αναμφίβολα το The Excelsior

Το The Excelsior διαθέτει κομψά δωμάτια και σουίτες με ξύλινο δάπεδο και μπαλκόνι με θέα στο κέντρο της πόλης.

Θα βρείτε καφετιέρα εσπρέσο, μίνι μπαρ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ραδιόφωνο με σύνδεση iPod.

To μαρμάρινο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπουρνούζια και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Καθημερινά στο roof garden του καταλύματος σερβίρεται μπουφές πρωινού, ο οποίος αποτελείται από μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις.

Σε κοντινή απόσταση λειτουργούν πολλά εστιατόρια, μπαρ και καφέ.

Το The Excelsior βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, την κεντρική πλατεία της πόλης για επιχειρήσεις, αγορές και ψυχαγωγία, καθώς και πολύ κοντά με τα πόδια από τις μπουτίκ της οδού Μητροπόλεως.
Επί πλέον το The Excelcior επιτρέπει τα κατοικίδια εώς 5 κιλά χωρις οικονομική επιβάρυνση. Τα άνετα μπαλκόνια του εξασφαλίζουν ότι το κατοικίδιο σας θα έχει την άνετη διαμονή που του αξίζει!

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Grand Challet Villas

Ένα άλλο πολύ όμορφο ξενοδοχείο που δίδει προσοχή στους μικρούς μας φίλους είναι το Grand Challet Villas στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ιδανικό όχι μόνο γιά χειμώνα αλλά καί το καλοκαίρι Το Grand Chalet Villas είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από κομψά ξύλινα σαλέ σε φινλανδικό στιλ με μοντέρνες εγκαταστάσεις.

Advertisement

Βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. από το κέντρο του χωριού Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.


Το Grand Chalet Villas απέχει 7χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο.

Στο χωριό Άνω Τρίκαλα θα βρείτε πολλές ταβέρνες που σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Οι περίπατοι στη φύση θα αποζημιώσουν τους μικρούς μας φίλους μιά και το ξενοδοχείο είναι πνιγμένο στο πράσινο!

Δείτε περισσότερα γιά αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο εδώ

 

 

 

Advertisement

Rocabella Resort!

Η μαγευτική Σαντορίνη δε θα μπορούσε να υστερεί στην αγάπη γιά τα ζώα και τι καλύτερη απόδειξη από το ξενοδοχείο Rocabella Resort!

Το Rocabella Resort βρίσκεται σε ένα γραφικό τοπίο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης και συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με το μοντέρνο ύφος.

Προσφέρει υπέροχη θέα στην καλντέρα, πισίνα, κέντρο ευεξίας και εξαιρετική κουζίνα. Όλες οι μονάδες διαθέτουν μοναδικό στυλ, σύγχρονη επίπλωση και χρωματιστές λεπτομέρειες. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μπουρνούζια και παντόφλες. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ σε ορισμένα υπάρχει υπαίθριο υδρομασάζ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μεσογειακά πιάτα στο εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με πανοραμική θέα στην καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Το Night Bar και το Pool Bar Lounge είναι ιδανικά για να απολαύσετε εξωτικά κοκτέιλ με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το σπα του ξενοδοχείου προσφέρει εκλεπτυσμένες περιποιήσεις σώματος και περιλαμβάνει υδρομασάζ, χαμάμ και σάουνα.

Το κατάλυμα διαθέτει επίσης υπερσύγχρονο γυμναστήριο και γήπεδο τένις.

Τα Φηρά, πρωτεύουσα της Σαντορίνης, είναι 1,5χλμ. μακριά. Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά οδικώς.

Το θέρετρο παρέχει δωρεάν internet και δωρεάν χώρο στάθμευσης.
 

Στο Rocabella Resort αγαπούν τα κατοικίδια καί γι'αυτό ζητούν να τους ενημερώσετε πρώτα γιά να τους εξασφαλίσουν το υψηλότερο επίπεδο διαμονής!

Δείτε περισσότερα εδώ!

 

 

Διαβάστε επίσης: Τρία υπέροχα ξενοδοχεία που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο - Και τα τρία βρίσκονται σε εκπληκτικούς προορισμούς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis