Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 01/01/2020

Ο καιρός «προστάζει» ωραία και χουχουλιάρικα στέκια για να αράξετε με την παρέα και να απολαύσετε τον καφέ σας, και όχι μόνο.

Λαχταριστά γλυκά, πλούσια brunch και τραγανές πίτσες βάζουν σε πειρασμό εσάς και τους φίλους σας, για να μην αρκεστείτε σε έναν μόνο καφέ. Θα μπορέσετε να αντισταθείτε;

Παλιάτσος

Στην πλατεία Αγίας Τριάδος, στην Πεντέλη, αυτός ο Παλιάτσος περιμένει τους λάτρεις των χουχουλιάρικων cafes, για να τους μυήσει στη φιλοσοφία του. Με εικόνα που προσιδιάζει περισσότερο σε σαλέ ή λόμπι ξενοδοχείου, ο φιλόξενος και ζεστός χώρος του προδιαθέτει για άκρως παρεΐστικες και οικογενειακές στιγμές. Η μουσική του έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα βινύλια.

Different Beast

Ο εκπληκτικός χώρος του Different Beast (Κασσαβέτη 19), στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς επί της Κασσαβέτη, με βιομηχανικά στοιχεία και vintage, χειροποίητα έπιπλα ταξιδεύει στις γειτονιές της Νέας Υόρκης, και προδιαθέτει για απολαυστικό κους κους και χαλάρωση με την παρέα. Από τα λίγα στέκια με προσωπικότητα και άποψη που διαθέτει επιλογές για brunch, λαχταριστά γλυκά, δροσερές σαλάτες και ενδιαφέρονται διεθνή πιάτα.

Coupepe

Στην κεντρική Πλατεία Ηρώων, στη Νέα Πεντέλη, το αγαπημένο στέκι με την παρεΐστικη και χαλαρή διάθεση, σας περιμένει από το πρωί για καφέ, πρωινό (με χορταστικές ομελέτες, κρουασάν, μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών κ.ά.) ή γλυκό (όλα σπιτικά και άκρως λαχταριστά) και, φυσικά, για να γευτούμε τη φημισμένη πίτσα του.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis